N 11 Golf fiyatları belli oldu..

Biliyorsunuz ki her yıl n 11 in Vw kampanyası var bu yıl ki fiyatlar belli oldu ilginç olan comfort ile higlihline arasındaki Fiyat farkı yorum sizde 

https://www.n11.com/kampanyalar/vw-golf-highline-otomatik-metalik-tungsten-gri

https://www.n11.com/kampanyalar/vw-golf-comfortline-otomatik-opak-saf-beyaz-acilir-cam-tavan
Comfortline koltuğu görseline bunu koymuşlar.

Boş passat koltuğu mu bu?

Edit: İkisinde de aynı görsel var.

Screenshot_20201106-183750190_1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@frknyldrm higihlineda da aynı görsel var
Evet hocam, sonradan baktım mesajımı düzenledim.

Sattıkları 2.el kırmızı golfün ekspertiz raporunda Dacia sanderoya ait OBD tarama sonuçlarını koymuşlar.

Screenshot_20201106-184247674_1.jpg

Pandeminin ilk dönemlerinde birçok insanın yıllardır medikal ürünler satıyormuş gibi piyasaya damlasına benzetiyorum bu durumu.

bi geçen seneki fiyatlara bakın birde bu seneki yazık...

Hiçbir bayide golf araç yoktu bunlar nasıl koydular onu anlamadım olmayan aracı mı satacaklar varsa nereden bulundu birde 309 bine ?

N.11 de doğuş grubunun diye biliyorum. Önceden ayırmışlardır hocam. Hani fiyatlar 200.000 bandında iken. Her türlü kar yaparak satılacak. 

N11 yani Doğuş grubunun bu arabalardan  para kazanması değil amaçlanan. Onlar şuan ayın 11'i gelmeden kazanmaya başladılar. 

2 saatte bir kupon almak (ortalama kupon 20bin adet) için insanlar siteye giriş yapıyor. Sadece siteye girişle bile kazanıyorlar. 

Bir de bu arabalardan mutlaka forumda almak isteyen çıkacaktır. Bayilerde araba var mı başlıklı konuları düşününce.. Alabiliyorlarsa da helal olsun. Çünkü kuponlar 10 saniyede tükeniyor ve bu araçları alabilmek (ne kadar  parasını verecek olsanız da) milli piyango çıkması gibi bir durum olduğunu düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ogzogz bugün 1111 tl kupon satın almaya çalıştım. Saniyesi saniyesine bekledim. Ancak kuponu alanlar saliselerle aldı. Kupona tıklatmadım bile . O kadar yoğun. 

Milyarlık alış veriş oluyor o gün. 50.000 tl lik indirimi mi düşünürler. 

2 senedir forumdan ya da bi tanıdığı n11'den araba alan var mı?

1 saati geçti, hala araba var 2 adet 1.0 manuel. 1 adet comfortline 1.5 dsg, 2 adet highline 1.5 dsg, 

talep az gibi 

Geri
Üst Alt