golf 7 vag com cooding

cenkjk

Yeni Üye
İsim
Cenk
arkadaslar merhaba 2013 model 1.4 tsi 122 beygir dsg  confortline aracım var .Ben bu arabanın bütün coodinglerini birbirine karıstırdım bu sebeple her şeyim arıza veriyor . Acaba aynı model ve aynı seviyede aracı olan arkadaslar kendi cooding bilgilerini kayıt edip bana atabilirmi benden bastan hepsini gireyim . şimididen tşkler

arkadaslar merhaba 2013 model 1.4 tsi 122 beygir dsg  confortline aracım var .Ben bu arabanın bütün coodinglerini birbirine karıstırdım bu sebeple her şeyim arıza veriyor . Acaba aynı model ve aynı seviyede aracı olan arkadaslar kendi cooding bilgilerini kayıt edip bana atabilirmi benden bastan hepsini gireyim . şimididen tşkler
Öncesinde tarama yapıp orjinal halini yedekleme yapmadınız mı ?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Upvote 0
yok maalesef o zamanlar bu kadar bilgim yoktu

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Upvote 0
yok maalesef o zamanlar bu kadar bilgim yoktu

Toparlamak biraz zor olabilir.
Aynı yıl ve donanım başka bir aracın dosyası atılabilir aslında denemek lazım.
Vagcom da daha bilgili arkadaşlar yazacaktır mutlaka.

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Upvote 0
ins bekliyorum aracta bi acayiplik var cozemedim bu gun tek tek translate edip duzeltmeye calistim ama olucak gibi deil bi arkadas log dosyasini paylassa cok guzel olucak

Upvote 0
Vas5054 varsa online kodlama ile araci orjinale çevirebiliriz , vagcom ile olacak is degil 

Upvote 0
Vas5054 varsa online kodlama ile araci orjinale çevirebiliriz , vagcom ile olacak is degil 
maalesef ole bi seye sahip deilim amaa golf araci olan olsa log dosyaai ile kodlayabilirim

Upvote 0
[mention=17405]cenkjk[/mention] sanayiiden bulabilirsiniz
evet sanayide bulabilirimde dur ben araxin bi coodinglerini alayim diyemem ki herkea bi dur hop napiyorsun sen der. cihaz icin siyorsaniz evet ole belki olabilir
[emoji1787]

Upvote 0

Geri
Üst Alt