Arkadaslar bu ampulden kullanan varsa aracin karsisindan fotograf atabilirmisiniz? Isigin rengine bakmak istiyorum. Ben bugun taktim bundan orjinalden 4800k ya gecince renk daha beyaz olur diye bekliyordum ama orjinale daha yakin oldu.
Hocam göz yanılgısı yaşıyorsunuz., yeni taktığınız ampüllerin renk tonu ile eski ampülleriniz renk tonu arasında dağlar kadar fark var,
Ayrıca paylaştığınız resimlerden merceklerinizin lekeli olduğu anlaşılıyor.,
Resim çekmeden önce kirli olan far camını peçeteyle sildiğinizi söylüyorsunuz, bunu yapmayın bu şekilde yaparak far camının çizilmesine ve cam yüzeyinin koruyucu UV katmanına zarar veriyorsunuz., UV katmanı zarar görürse farların cam yüzeyi hızlı şekilde sararmaya başlar,
Aracı yıkarken kullandığınız köpükler sanayi tipi kamyon vs.. temizliğinde kullanılan yüksek alkali temizleyici köpüklerdense farlara zarar veriyor bilginiz olsun.,
Norveç gibi ülkede kışın don oluşmasını engellemek için yola dökülen solüsyonlar ve tuzlar farların cam yüzeyine aşırı zararlıdır.,
Farlarınızın ilk günkü gibi yepyeni kalmasını istiyorsanız dış etkenlerden korumalısınız., basit 10-15 euro değerinde wax yeterli gelicektir.,
Sizin paylaştığınız resimlere tekrardan bakmanızı öneririm, mercekleriniz lekeli, farların cam yüzeyi pek iyi durumda değiller, buna rağmen (renk tonu olarak) eski ampül ile yeni ampül arasında dağlar kadar fark var,
Philips Xtreme Vision Gen2 D3S video 'yu 6:12 sn. 'den sonra izleyiniz renk tonu bembeyaz;