Instant Karma/ Dashcam Videoları

Recep_Gul

Paylaşımcı Üye

İsim
Recep
Bu videoyu izlemem im n ve paylaşmanın sebebi, bundan önceki İzlediğim video ile alakalıdır,!  Ne videosu mu! 

Sözüm meclisten dışarı, aptal aptal araç kullananların videosu, trafik kuyruğu varken, kendini akıllı zannedip emniyet şeridinden gidenlerin, kırmızıda geçenlerin....vs gider.  Bu Instant krma videolarını izleyip yağlarımı eritiyorum , tavsiye ederim çok iyi geliyor bazı videolardan sonra 

İyi seyirler; 

@Recep GülBen de seviyorum böyle videoları izlemeyi.

Editleyip uğraşabilsem benim de meşhur edebileceğim o kadar çok kötü sürücü var ki..

@Recep Gül Hocam benim de videoda trafikteki sükuneti ve anlayışlılığı görünce sinirim bozuldu. :)  İstanbul’da sadece kornaya basıldığı için günde onlarca tartışma oluyor.

Ben de arasıra kaza videoları izleyerek içimdeki hırçın şoförü dizginlemeye çalışıyorum. :)  

Videoda dikkatimi çeken birkaç şey oldu. En başta kameralar çok kaliteli ve tüm araçlarda böyle. Çoğu araçta arka kamera da var. Polisler sadece vaka anında sirenlerini açıp trafikten ayrılıyorlar, normal zamanda kırmızı ışıkta bekliyorlar. Polis arabası, kovaladığı aracın önüne kırmayıp arkasında kalıyor. 

Geri
Üst Alt