Ek olarak plaka aydınlatmaları orijinal beyaz oluyor değil mi hocam.Işık Görüş Paketi içeriği:
- Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
- Yağmur sensörü
- Eve geliş “Coming Home” fonksiyonu
- Evden çıkış “Leaving Home” fonksiyonu
- Far sensörü
Yani aracınızda ışık görüş paketi varsa sensör olmama ihtimali yok hocam. Aracınızı 2.el aldıysanız yanlış bilgi vermiş olabilirler.
Kesinlikle öyle. orta paket sözde ancak midline dan farkı koltuk yapısı oluyor. belkide elektronik devre farkı vardır. ancak hız sabitleyici comfortline'da standart olmasını beklerdim. bende yeni golf aldım 2015 model. alırken mümkün mertebe ışık görüş ve sürüş konfor paketi olmasına denk geldim. şanslı olduğuma inanıyorum ki çok uğraşmadan ve aramadan aradığım aracı buldum. şu an birde 2013 model focus var trendX+ Sport paket. ama standardında hız sabitleyicisi var başlangıç paket olmasına rağmen...Hocam Comfortline paketlere ek Işık ve Sürüş paket alınmazsa gerçekten saf Comfortline'ların hiçbir esprisi yok. Benim araçta da hız sabitleyici yok mesela, Doğuş'un satış stratejileri işte, bi araba boş, orta ve dolu paket olur, bilirsin alırken. Bu orta paket ama şu yok, almak istersen şu kadar daha ateşle, ki normalde orta paket dediğin araçta zaten olması gereken şeyler bahsettiğim şeyler. Paramız olsada dolu dolu Highline alabilsek ama bu saatten sonra o da zor be!