Salih7
Üye
Yani ben bu işi 400-500 TL ye çözebilirsem yapmayı düşünüyorum ama fiyat 1000 TL nin üstüne çıktıktan sonra yaptırmanın bi anlamı yok. Üstüne az daha koyar yeni far alırsın en azından kafan rahat olur
videoda arkadaşlar yapıyor ama değer mi o kadar para vermeye bilemedim [emoji4]
Evet benimde aklıma takılmıştı sonra herhalde opsiyon olarak eklenmiştir diye düşündüm bunu öğrenebileceğimiz bir yer varmı[mention=21755]Salih7[/mention] Comfort'ta basic xenon kolay kolay olmaz, genelde highline paketlerinde olur ama ektra sipariş ile basic xenon yapmış olabilirler. parça fabrikasyon mu ondan emin olmak lazım, orijinal değil, taiwan ise aynı şekilde taiwan çift u led alırsanız bire bir değişir.
Hocam farlar orjinal.U led değil zaten bakarsanız farlara dikkatli.Basic xenon olup orjinal olmayan taiwan görmedim ben far yıkamada far tamponda fabrikasyondur o farlar.@Salih7 far ayar düğmesi var ise ve araç çalıştığında farlar aşağı inip yukarı çıkmıyorsa Taiwan ürünüdür. farların arka kısmında kodların yazılı olduğu etikette mevcuttur. Aracı aldığınız kişiden faturasını almış olmanız lazım, faturada da yazar, en olmadı servise sorarsanız şase no dan çıkar durum.