Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam sizin araçta travel assist vardı biliyorum aslında ben şunu öğrenmek istiyorum sizin aracınız ile aynı kasa olan 2020 model Rline bir Tiguan sahibi ile pazarlıkta anlaştık sayılır araçta şerit takip, adaptif hız sabitleme, kör nokta uyarı sistemi ve 360 kamere mevcut bu araçta travel assist var mıdır yada bunu nasıl öğrenebilirim
Olmayabilir ama yazılımla yapılabilir

Hep altını çiziyorum da umursayan yok maalesef. Güvenlik ekipmanları ile ilgili bir başlık olsa, bunlar orada tartışılsa fena mı olur? Arada güme gidiyor böyle.
Açılsın bir başlık orada tüm özellikler olsun herkes de faydalansın..

Tamam benim arabamda üçü de var.
Ama konumuz olabilir mi olamaz mı değildi ki. Hepsi aynı anda olabilir olmayadabilir.

bir araçta acc şerit takip kör nokta uyarı sistemi varsa bu araçta travel asist kesinlikle var diyebilir miyiz hocam kesinlikle vardır diyemeyiz. Çünkü olmayadabilir.

Direksiyon da mode tuşu var hocam. Oraya tıklıyorsun. Eğer orada travel asist varsa vardır. Sadece acc varsa yoktur. Bende üç mode var
Acc
Travel asist.
Hız sınırlayıcı
Evet aynen öyle. Şimdi anlaştık. Olabilir ama Volkswagen koymayı tercih etmemiş olabilir. Sonradan yazılımla eklenebilir.

Abiler konu başlığı sıfır araç teklifi alanlar, ne zaman hangi model ve fiyat nedir ? son 30 postta bunla alakalı bi ileti göremedim.
3 gun once avek'te golf 1.5 etsi 116 hp style paket 1970 teklıf aldım.

Abiler konu başlığı sıfır araç teklifi alanlar, ne zaman hangi model ve fiyat nedir ? son 30 postta bunla alakalı bi ileti göremedim.
3 gun once avek'te golf 1.5 etsi 116 hp style paket 1970 teklıf aldım.
Bu başlıkta o hariç her şey var hocam .d

Bu başlıkta o hariç her şey var hocam .d
Teklif filan istemiyorum Hamdi Bey !
116 hp yalandan 1.5 tsi golfün senin olsun..
2milyona neler var haberleri yok sanırım.
He ya da 2017 makyajlı golf çıkmış esip gürleriz modundalar, geçti o prime dönemler.

Bu araba da bu donanımlar var (örnek : tiguan elegance olsun)

Acc+ serit takip + travel asist olması bu arabanın 2750 lira etmesine katkıda bulunur mu bulunmaz mı?

2-3 kisi caba gösterip bu donanımların fayda oranı üzerine zahmet edip calışma prensipleri üzerine yorum yazıyor.
Olay yine fiyatlamaya çıkar aslında

Mesela benim kendi görüsüm aracta bu donanımlar olsa bile ederinin 2750 olmayacağı yönünde (şahsi tespitlemedir)

Birileride bu aracta bu donanımlar varsa direk alınır gecilir tespitlemesi yapar parayı basar alır.

Ortada vw-tr nin vatandaşa extreme fayda sağlayacagı fiyatlamalar olmadan sıfır araç başlıgı konusunda full fiyat örneklemeli mesajlar olmasını beklemek de mantıksız

Herkes life golfde bir fiyat revizyonu bekliyor,?

Vw-tr ne yapıyor ! Israrla bu araç OTOMATİK !!!
eninde sonunda gelir alırlar fiyatı indirmiyorum diyerek bekleme modunda takılıyor (millette bekliyor)

metalik 1650-1660 life golf 8,5 fiyatı alan olursa gelsin burada fiyatı paylaşsın tabi

Life golfe 1750-1760 fix fiyat lar haber degeri tasımayan fiyatlar.

Vayyy beee dedirtecek fiyat alan olursa bu baslığı amacına göre kullansın tabi. Hatta aynı mesajı 30 kere yazabilir.

Geri