pw'den memnun değildim evet. pw'de zaman zaman karışım yapıp şişede beklettiğim oluyordu. son uygulamamda 1:100 yaptım karışımı, yapar yapmaz 2 araca uyguladım. Boncuk durumu tatmin etti ilk kez
sanırım hazır beklettiğim karışımlar yüzünden performans sıkıntısı yaşadım. foam lance e de koyup attığımda 1:100 karışım yapıyordum fakat onu sıkarken su da çıktığı için aşırı seyrek kalıyordu heralde. pw'den yeni yeni memnun olsam da durulama zorluğu olayı yine değişmedi. Beze değerse bezleri mahvediyor,zerre su emmez hale getiriyor. iyi bi bez yıkaması yaparak kendine geliyor anca. mümkün olduğu kadar kurulama havluna hiç değdirme pw veya bu tarz hızlı cilaları
pw bi tık daha fazla toz çekiyor gibi geldi , durulaması daha zor gibi geldi. ama ömrü ve boncuklanması nispeten daha iyi. her yıkamada uygulayacağın için ömür kriterini elersek durulaması ve kalıntı bırakmaması anlamında polytopla devam ederim gibi. sana durulama ve kalıntı sıkıntı değilse pw ile devam et, gerçekten rakipsiz fiyat performans anlamında
polytop maximus boncuk durumu şöyle:
araç 3 yıldır demirtozu,kil,polisaj görmedi. çizik durumu da tahmin edebileceğin gibi
sıfır koruma olan yüzeye fl ile maximus sıkınca oluşan durum
Ekli dosyayı görüntüle 40105