Golf7 Retrofit Uygulama

HSolak

Üye
İsim
Hakkı
Merhaba. Fazla uzatmayacağım, aracım 2016 Model 1.6Tdi DSG Comfortline paket 53.000 km’de uzun süren araştırma ve kargo işlemlerinin ardından retrofit işlemlerini tamamladım.

1. Semtuning’den temin etmiş olduğum krom renk J tip farlar ve kısa farlar için farklı bir yerden temin etmiş olduğum orijinal EMC Balastlar ve D2S Tip Forza Xenon kit.

2. Orijinal Ambiyans aydınlatmalı Elektrikli Isıtmalı Katlanır Aynalar.(Slovakya Menşei) ve parlak siyaha boyattığım ayna kapkları.

3. Orijinal Dinamik (Golf7.5) Led stoplar.(Polanya Menşei

4. Aliexpress’den sipariş ettiğim 4 kapı için kapı altı soketli led aydınlatmalar.

5. Sanayide kendi imkanlarım ile çözdüğüm Audiden çıkma soketli arka taraf için ayak aydınlatma.

6. Marmaravagcom’dan temin etmiş olduğun Yağmur Far sensörü ve otomatik far anahtarı.

7. kapı döşemeleri hazır sökülmüşken Bitüself malzeme ve Akustik süngerler ile kendi ellerimle uyguladığım ses yalıtım uygulaması. (Sadece bu işlem 2 gün sürdü)

!!! İşlemleri videoya almadım yada fazla fotoğraf çeken birisi olmadığım için kayda geçirmedim sonradan pişman oldum toplam da 4 gün süren işlemden çok güzel bir youtube videosu olabilirdi bence. Neyse arkadaşlar tüm aşamalar da kendim de bulunduğum için bu tip uygulamalar edüşünen arkadaşlara yardımcı olmak isterim saygılarla...

Youtube Videosu İçin:

Ekli dosyayı görüntüle 40890

Ekli dosyayı görüntüle 40891

Ekli dosyayı görüntüle 40892

Moderatör tarafında düzenlendi:
@HSolak tebrikler hocam, güzel  dokunuşlar. devamında ne var? 

farklı açılardan daha fazla resim bekleriz . far ve stoplar açıkken mesela. 

zenonları merak etmedim değil. 

kazasız sürüşler 

@Seastar76 Ustam ön tampon arka difüzör, spoyler kaldı bütçemi aştığım için onları sonraya bıraktım baharı bekleyeceğim inşallah. Far ayarını henüz yaptırmadım ona rağmen gece performansı bence gayet başarılı. Teşekkür ederim video var ama atamıyorum büyük geliyor sanırım.. 

Maşallah hocam tampon bağrıyor değiştir diye :) stopları nerden ve kaça temin ettiniz hocam

İlgilenen arkadaşlar Vural elektronikte şu an 7,5 led stoplar var çıkma orijinal. İnstagram hesabında hikayesinde paylaşmış. 

Geri
Üst Alt