Güzel görünüyor. Yeni vites topuzunu beğeniyorsanız uyum sağlayabilirDijital klima panelini uzun süredir takmayı düşünüyordum . Fiyat ve ürün araştırması sonrası ürünü aldım . Yaklaşık 2 hafta içinde elimde oldu . Discovery pro ile iç mekandaki bütünlüğü yakaladık .
Ekli dosyayı görüntüle 41255
Bu sabah taktım . Klima panelini değiştirmek golf kadar rahat olmadı . Üst trim , medya çerçevesi , medya ekranını söktüm . Hazır sökmüşken güzelce trim sesi yapmasın diye trimleri kapladım . İlerleyen günlerde kalan trimleride söküp yalıtımını yapacağım .Hayırlı olsun hocam, kısa dönem/uzun dönem kullanım deneyimlerinizi merak ediyoruz.
Yeni tiguanlarda çok güzel duruyor . Ama bizim araçlara sonradan takıldığında sol tarafta vites göstergesi hala duruyor. İki yerde de yazması içime sinmiyor açıkçası . İlerde çerçevesiyle birlikte üreten olursa geçmek isterim .
@ogzogz
Yeni tiguanlarda çok güzel duruyor . Ama bizim araçlara sonradan takıldığında sol tarafta vites göstergesi hala duruyor. İki yerde de yazması içime sinmiyor açıkçası . İlerde çerçevesiyle birlikte üreten olursa geçmek isterim .
Yanlar piano black kaliteli bir piano blackle güzel olabilir hocam denemek lazım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim .
Rica ederim. Görüntüyü tamamlar diye düşündüm. Ayrıca sizin Passat yeni olduğundan yukaridaki saat yerindeki Passat yazısı ile de bütünleşir. Bence kafanıza yattı şimdiden hayırlı olsun@ogzogz
Yanlar piano black kaliteli bir piano blackle güzel olabilir hocam denemek lazım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim .
Hocam baklava ile gelirseniz mekik biletini bedavaya alabilirsiniz bence bi düşünün