Benimki de yıllar önce kayboldu, galiba böyle bir şeydi.Arkadaşlar merhaba. Golf 7 aracım da bijon kapağı sökme telinin olmadığını fark ettim. İnternete baktım tüm wolksvagen modelleri için uygundur yazan kapak sökme telleri var. Golf 7 için uygun bijon kapak sökme teli resimdeki midir?
Ekli dosyayı görüntüle 41276
Aklıma geldi de arkadaşlar makaraya alır diye yazmaya utandım@Pgs85 evet resimdeki ile birebir aynıdır.
Bulamazsanız 10 cm bahçe teli ile el beceriniz varsa aynını yapabilirsiniz
Bulamazsanız diye ekledim.Aklıma geldi de arkadaşlar makaraya alır diye yazmaya utandım
Açıkçası ben lastikçiye gideceksem evde söküp suya koyuyorum. Lastikçide işim bitince de aracı yıkadıktan sonra 1-2 gün içinde tekrar bijon kontrolü yaptığım için tak çıkar olmuyor. Daha sonra da yıkayıp temiz bir şekilde kapakları takıyorum.Lastikçiye bırakıyorum ben onları sökme işini haldır huldur dalıyor ne bulduysa. Gerçi bu plastikler zamanla gevrediği için parçalanıyor, kibar davransak bile hasar görmeye müsait
Evet, krikonun yanında.. Aşağıdaki resim yukarıda paylaştığım konunun içerisindenböyle bir tel olduğunu bilmiyordum. araçla birlikte mi geliyor ?
10 cm tel kısa geliyor. 15-20 cm arası tel ile yapılabilir.@Pgs85 evet resimdeki ile birebir aynıdır.
Bulamazsanız 10 cm bahçe teli ile el beceriniz varsa aynını yapabilirsiniz