Golf 7 Otomatik Kararan Dikiz Aynası

HamzaK

Yeni Üye
İsim
Hamza Koyunlu
Herkese merhaba. 2016 model Comfortline Golf aldım. Gece sürüşlerinde arkadan gelen araç farlarının ışığı gözümü alıyor. Acaba aracımdaki dikiz aynası otomatik kararıyor da benim mi haberim yok veya otomatik kararması için bir şey yapmam gerekiyor mu?

Teşekkür ederim.

Not: Araç ışık paket olup yağmur ve far sensörü vardır.

Dikiz aynasinin fotosunu atabilirseniz iyi olur

Benimde kararan ayna var

Aynanın altinda acma kapatma dugmesi varmis 1 sene sonra öğrendim

[mention]CemK [/mention] ve [mention]muhammedakgunes [/mention] göstermişti

İmza çaylak golfcu

Upvote 0
Hocam anladığım kadarıyla dikiz aynasını komple değiştirmek gerek çünkü işin içinde sensörler karartma sıvısı falan filan var. Kitapçıktaki ilgili kısmı bırakıyorum bakarsınız. Doğrusu bende çok ihtiyaç duyuyorum kararan dikiz aynasına, sonradan mümkün mü acaba montajı.

IMG_20201227_014527.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Aynanizin altinda mandal mi var tus mu? Tus var ise kararan tiptir. Mandal ise manuel tip yani gozunuzu almamasi icin bukmeniz gerekecek.. Resim atarsaniz daha kolay tespit edilir.

Upvote 0
@HamzaK Mandalı öne ittim, eğik pozisyon aldı, bakalım bu sefer olacak mı..

Upvote 0
Kararan ayna bu sekilde. Tam resmi bulamadim. Ama benzer sekilde.

IMG_20201227_173002.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Teşekkür ederim arkadaşlar, mandalı öne itip aynayı kendime göre ayarladım. Umarım bundan sonra sorun olmaz.

Upvote 0
Teşekkür ederim arkadaşlar, mandalı öne itip aynayı kendime göre ayarladım. Umarım bundan sonra sorun olmaz.
Mandali itmeden aynanizi kendinize gore ayarlayacaksiniz. Aksam ise aynanin ayarina dokunmadan sadece mandali iteceksiniz. Suan yaptiginizda yine gozunuzu alir. Yazdigim sekilde olacak.

Upvote 0

Geri
Üst Alt