bulentguzel
Üye
- İsim
- bulentguzel
herekese iyi gunler bende 99 golf 4 otomatik aeh motor 205.000 km aracim var son 1 aydir rolantide dalgalanma bazen stope etme ve motorda surekli titreme var bircok islem yapildi duzelmedi
yapilan islemeler
1- lamda sensoru degisti (ariza kodun vermisti )
2-hava akismetresi degisti
3- hararet musuru degisti (2 kere )
4 - hararet musu soketi degisti
5- 3 defa bogaz kelebegi temizlendi adaptasyon yapildi
6- bogaz kelebegi ile hava akismetre arasindaki kalin hortum degisti
ama rolantide motor isinana kadar asiri sekilde titreme ve debir saatinde dalgalanma gecmedi stop etme kesildi stop etmiyor ama ilk calistirmada motor sogukken asiri rolantide sarsinti ve tireme oluyor bir diger sorunda motor surekli titreme ve sarsintili calisiyor usta manifod hava aliyor yada supablarda problem olabilir dedi bu konular hakkinda tecrube ve bilgileriniizi öğrenmek isterim ayrica otomatik sanziman isininca sanki vites bosta gibi ayagimi frenden cekince arac trafikte gitmiyor kendini salmiyor gaza bassinca bagirarak gidiyor manuel olarak birinci vitese alinca araba rahat akiyor ve ustaya goturdum bu ariza kodlarini verdi cihaza baglayinca ...teşekkürler
yapilan islemeler
1- lamda sensoru degisti (ariza kodun vermisti )
2-hava akismetresi degisti
3- hararet musuru degisti (2 kere )
4 - hararet musu soketi degisti
5- 3 defa bogaz kelebegi temizlendi adaptasyon yapildi
6- bogaz kelebegi ile hava akismetre arasindaki kalin hortum degisti
ama rolantide motor isinana kadar asiri sekilde titreme ve debir saatinde dalgalanma gecmedi stop etme kesildi stop etmiyor ama ilk calistirmada motor sogukken asiri rolantide sarsinti ve tireme oluyor bir diger sorunda motor surekli titreme ve sarsintili calisiyor usta manifod hava aliyor yada supablarda problem olabilir dedi bu konular hakkinda tecrube ve bilgileriniizi öğrenmek isterim ayrica otomatik sanziman isininca sanki vites bosta gibi ayagimi frenden cekince arac trafikte gitmiyor kendini salmiyor gaza bassinca bagirarak gidiyor manuel olarak birinci vitese alinca araba rahat akiyor ve ustaya goturdum bu ariza kodlarini verdi cihaza baglayinca ...teşekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi: