PassificGolf7
Üye
Selam. Golf 7 de ön silecek suyu seviyesini az yükseltmek istiyorum. İnce tornavida ile mi yükseltiliyor? yoksa uzerindeki torx vida yardımıyla mı?
Dogrudur.Selam hocam
Püskürtme açısını yükseltmek istiyorsunuz di mi dogru mu anladim
Ben toplu iğne ile püskürtme açısını değiştirmiştim
Ben de orada bir vida gibi bişey görmüştüm. Eğer toplu iğneyle değiştirilebiliryorsa güzel.Selam hocam
Püskürtme açısını yükseltmek istiyorsunuz di mi dogru mu anladim
Ben toplu iğne ile püskürtme açısını değiştirmiştim
Ben eski kafaliyim dikkat etmedim belki vida vardir gormedim / bakmadimBen de orada bir vida gibi bişey görmüştüm. Eğer toplu iğneyle değiştirilebiliryorsa güzel.
Ben pek silecek ve suyu kullanmam ama kullanınca arka kapı camına da gidiyor su. Arabayı yıkarken bir kurcalayayım.
Tam tahmin ettigim gibi Tesekkurler@PassificGolf7 @HONEY püskürtme nozulunun yanında olan delikten anahtarla (yukarı-aşşağı) ayar yapılabiliyor., toplu iğne zarar verme olasılığı mevcut.,
2-3 numara alyan anahtar veya T tipi torx anahtar ile ayar yapılıyor;
Ekli dosyayı görüntüle 41375
İğne ile ayar yapmıştım bende buradan ayarlandığını bilmiyordum. Teşekkür ederim hocam.[mention=19912]PassificGolf7[/mention] [mention=11839]HONEY[/mention] püskürtme nozulunun yanında olan delikten anahtarla (yukarı-aşşağı) ayar yapılabiliyor., toplu iğne zarar verme olasılığı mevcut.,
2-3 numara alyan anahtar veya T tipi torx anahtar ile ayar yapılıyor;
/monthly_2020_12/812410754_cvb.thumb.jpg.3bcbe9366ce629cc400147244c074bc4.jpg
KesinlikleCogu kimse de bilmiyodu bence [emoji23] İyi oldu [emoji41]
Eski düzen aslında iyidir [emoji23]Kesinlikle
Bende yeni bisey öğrenmiş oldum
Bilgi paylaştıkça çoğalır