Arkadaşlar merhaba, ne zamandır konu oluşturacaktım fakat vakit bulamadım. Kısmet bugüneymiş. Golf 7 aracıma bir özellik daha kazandırmış bulunmaktayım. Uzun araştırmalar sonucu Orijinal Golf 7R larda bulunan çift u farı, Basic Bi-Xenon bulunan aracima montajlamış bulunuyoruz. Bu farların montajı oldukça meşakkatli bir işlem. Çünkü tak çalıştır şeklinde maalesef olmuyor. Aracın far kablajında epey bir değişiklik yapmak gerekiyor. Bununla da bitmiyor. Far kodlama kismi da bir o kadar uğraştırıcı. Bunun için mutlaka tecrübeli ve bilgili birisinin bu işi yapması lazım. Sağolsun @necati abi benim işlemi titizlikle halletti.
Montajdan sonra birkaç gün kullanarak istediğim ufak tefek degisiklikleri de (far yanma kombinasyonu, sinyal verince uların kısık yanması, otomatik seviye sensörü ayarı gibi) kendisi sağolsun halletti.
Sonucunda kusursuz çalışan adaptif farlara kavuştuk.
Gelelim aracın kavuştuğu son görsellere:
Montajdan sonra birkaç gün kullanarak istediğim ufak tefek degisiklikleri de (far yanma kombinasyonu, sinyal verince uların kısık yanması, otomatik seviye sensörü ayarı gibi) kendisi sağolsun halletti.
Sonucunda kusursuz çalışan adaptif farlara kavuştuk.
Gelelim aracın kavuştuğu son görsellere: