enesdemiray
Üye
Herkese merhabalar. Öncelikle aracım passat b8. Önümüzdeki ay r-line bodykit yaptırıcam nasipse. Ön tampon, panjur ve yan marşpiyellerde sıkıntı yok. Ama piyasada r-line difüzör diye satılan difüzörler bildiğimiz klasik highline paketteki difüzörler. Ben de gerçek r-line difüzörüne kafayı takmış bulunmaktayım. Sarı sitede oem olarak kesinlikle yok, bir tane orjinal buldum ama il dışında. Kargo vs. uğraşmak istemediğim için servise sorayım dedim. Ama alacağım parça benim araç paketimde olmadığı için şase no'dan giriş yaptıkları zaman parçayı göremiyolar. Ben de parçanın numarasını bulamadığım için, ne fiyatını öğrenebiliyorum ne de sipariş verdirebiliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Servisteki arkadaş passatın r-line paketinde benim dediğim gibi bir parçanın olmadığını, r-line difüzör isteyenlere 2 tane sahte egzoz çıkışını yapıştırarak işlem uyguladıklarını söyledi Nasıl bir yol izlemeliyim ?
İlk fotoğraf piyasadaki r-line bodykit diye sattıkları standart difüzör. İkinci fotoğraf ise olması gereken fabrika çıkışlı gerçek r-line difüzör. Orjinalinde ortasındaki parça pianoblack ve sağ ve sol tarafta çıkıntılar var.
İlk fotoğraf piyasadaki r-line bodykit diye sattıkları standart difüzör. İkinci fotoğraf ise olması gereken fabrika çıkışlı gerçek r-line difüzör. Orjinalinde ortasındaki parça pianoblack ve sağ ve sol tarafta çıkıntılar var.