drive2.ru sitesi hakkında

agacmalzeme

Paylaşımcı Üye

İsim
Mehmet
İnternette gezinirken lane assist kamera araştırmalarına girdim ve tesadüf bu siteye rastladım sitede güzel bilgiler var İstanbul'dan seagleye (fotolarda ender elektronik tişörtlü birileri vardı) adlı bir kullanıcının bu kamera ve diğer modüllere firmware yüklediğini gördüm. Aracı Tiguan birsürü özellik eklemiş ve nasıl yaptığını anlatmış çok ilgimi çekti. Konularında dolanırken başka türk kullanıcılarında iletişim halinde olduğunu gördüm ilginç olan bitanesi yaptığı işleri drive2 sitesinde yayınlayacağını ama hiçbir Türk formu ve sitesine yazmayacağı belirtmiş dedim bu ne kibir sanki devlet sırrı birde kendi milletinden saklıyor.

Linkini paylaşayım sitenin 

https://www.drive2.ru/r/volkswagen/tiguan/454575491391727949/

Bu arada bilen arkadaş vardır diye umuyorum sonu 654G kodlu lane assist kamerasına L kodlu firmware yükleyebilirmiyiz yüklesek golflerde çalışırım.

@agacmalzeme İlgili site inanılmaz dolu ve bir çok retrofiti inanılmaz detayları ile anlatıyor. Ben bir çok kez kullandım. Google Chrome Translate eklentisi ile gayet kolay oluyor Rusça'yı çevirip takip etimek :)

Türk arkadaşın Rusça bir şekilde tüm yaptığı retrofitleri açıklaması şaşırtıcı, ingilizce yazsa bir nebze daha anlardım :) Rusça extreme olmuş. 

Sorunuza gelince. 654 kodlu olduğu sürece kameranız, en son sürüme firmware update edebiliyorsunuz diye biliyorum. 

@ZaGani onu bende bilemedim. yani firmware olduğu için şerit algılama gibi özelliklerimi iyileşmiş onu bulamadım.

Geri
Üst Alt