emryrmk Üye Katılım 8 Ara 2020 Mesajlar 43 Tepkime puanı 28 İsim Emir Yermik 6 Ocak 2021 #2 Dostlar üniteyi değiştirmek için çıkardım fakat torpido engelliyor çektiğimde de gelmiyor daha fazla kablolar engelliyor torpidonun sökülmesi mi lazım
Dostlar üniteyi değiştirmek için çıkardım fakat torpido engelliyor çektiğimde de gelmiyor daha fazla kablolar engelliyor torpidonun sökülmesi mi lazım
ltftaha Üye Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 147 Tepkime puanı 99 İsim Taha 6 Ocak 2021 #3 Hocam polen fiktresi değişim videosu açın youtubedan torpido kapağının asansöre bağlı yeri nasıl sökülüyo orda gösterir SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam polen fiktresi değişim videosu açın youtubedan torpido kapağının asansöre bağlı yeri nasıl sökülüyo orda gösterir SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KS KS emryrmk Üye Katılım 8 Ara 2020 Mesajlar 43 Tepkime puanı 28 İsim Emir Yermik 6 Ocak 2021 #4 @ltftaha şansıma benim araç ta direk açıktaymış sökmeden yapıyolar benim torpido da tam kapalı kutu