Zaten cezbeden yönleri insanı kendine çekiyor...Bende ilk kendi sitesinde ve diğer uygulamadaki videolarını çok izledim. Araç (cross) dışardan bakıldığında fiyatına göre çok cazip geldi. Direksiyon olsun, tablet ekran ve dijital göstergelerle hoşuma gitti. Şu an başlangıç seviyesinde bu fiyata satılan emsalleri yok. Zamanla talepten ötürü fiyatın da artacağını düşünüyorum. Ancak işte Vw kadar kaliteli mi ? Golf7 kullanıyorum bundaki keyfi verir mi bilemiyorum. Beni cezbeden fiyatının makul ve sıfır araç olması açıkcası ...
Hocam vw - Golf 7 kıyaslaması yapacak iseniz hiç bulaşmayın. Çünkü kıyaslanması mümkün değil (Malzeme kalitesi, sürüş keyfi, kasa dayanıklılığı, güvenlik sistemleri). Sadece sizi cezbeden tarafları için alın (fiyat).Bende ilk kendi sitesinde ve diğer uygulamadaki videolarını çok izledim. Araç (cross) dışardan bakıldığında fiyatına göre çok cazip geldi. Direksiyon olsun, tablet ekran ve dijital göstergelerle hoşuma gitti. Şu an başlangıç seviyesinde bu fiyata satılan emsalleri yok. Zamanla talepten ötürü fiyatın da artacağını düşünüyorum. Ancak işte Vw kadar kaliteli mi ? Golf7 kullanıyorum bundaki keyfi verir mi bilemiyorum. Beni cezbeden fiyatının makul ve sıfır araç olması açıkcası ...