Soğukken çalıştırınca ses yüksek çıkıyoya hocam onu kast ediyoHocam
Cold start yapmak ne demek ?
4 Ay önce akümü bosh marka akü ile değiştirmiştim. Şimdilik herhangi bir sıkıntı yok.7 gün çalışmayınca AKÜ ne durumda merak ettim açıkcası. Start Stop ekranında durum nedir ?
Malesef Mersine kar yapmadığı için ve bu sene havalar inanılmaz iyi gittiği için yapamıyorum)Başlığı görünce -25 te karlar altında 1 ay çalıştırılmamış R coldstart göreceğim sandın.Allaahh dedim.
Yinede R sesi duymak güzel devamını bekleriz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 yıllık akü 14 gün karantina sonrası sıkıntısız çalıltı hocam7 gün çalışmayınca AKÜ ne durumda merak ettim açıkcası. Start Stop ekranında durum nedir ?
Ben çok yatırmıştım aracımı 3 ay gibi uzunca bir süre Bu bakımdan aracın aküsünü değiştirip bakımlarını tekrardan yaptırmıştım. Bu geçen süreçte 3 aylık süreçte yani aracı ilk çalıştırdığımızda marşı yavaş almış fakat yinede çalıştırmıştı. Ben yinede Start stop akü olduğundan dolayı değiştirmiştim.3 yıllık akü 14 gün karantina sonrası sıkıntısız çalıltı hocam
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yap hocam korkma. yazılım dp vs vs. hayat kısa. içinde ukde kalmasın.Bizimki de sanırsın akülü araba.. Bazen 1.5tsi hakkını ver diyorum egzoz sepetinde al soluğu... kat iptali downpipe yazılım yapıştır.. motor nefes aldığını hissetsin gazını bi boşaltsın)