bulentguzel
Üye
- İsim
- bulentguzel
herkese selam son 4-5 gundur motor kismindan metal surtunme sesi gibi ses gemeye baskadi araci golf 4 otomatik 99 model 1 hafta once ozel bir volswagen servisinde sanziman ve diferensiyel yagini degistirtdim .. difrensiyel yagina cogu usta bakmaz bilmez dedi usta yaga bakti cok az galmis 75-90 diferansiyel yagi aldik 1 litre ekledi usta bu yag tamamlama ve yag degisiminden sonra motor kismindan pedallara yakin yerlerden metal surtme sesi gelmeye basladi 1 haftadir bu gun tekrar gittim ozel servise usta test surusu yapti arac hareket halindeyken surekli bu metal surtunme sesi geliyor arac durdugunda sesde kesiliyor ..usta bu ses buyuk ihtimal diferansiyelden geliyor bilyakari bozuk olabilir yada ayna mahruti dislileri yamulmus olabilir dedi diferansiyeli sokup bakmamiz lazim bilyalardan ise 3000 tl civari fiyat olur ama ayna mahruti arizali ise yeni bir diferansiyel hatta komple cikma yeni sanziman gerekebilir bunlarin maliyeti 10 bin tl yi gecer 15 bini bulabilir dedi .. sen bu metal surtunme sesini kafana takma muzik sesini ac kullanmaya devam et dedi bende problem olmazmi komple dislileri kirip arabayi kullanilamaz hake getirmezmi boyle kullanmaya devam edersem dedi ..ustanin soyledigi disli felan kirmaz zaten akacak kan damarda durmaz.. boyle bisey olursa o zaman mecburi cikma samziman ce diferansiyel bulur takariz maliyetten o zaman kacamazsin simdi kullan boyle gitsin gittigi yerevkadar dedi .. sizce ne yapmaliyim usta iş yapmakdanmı kaciyor yoksa maliyet dahada yukselsin daha cok para kazanayim diyemi dusunuyor sizce ?? ne yapmaliyim arkadaslar baska bir sanziman tamirciyemi goturup kontrol ettirmeliyim tekerlek bilyalarindan olmazmi dedim cok dusuk ihtimal dedi .. lutfen fikir verin arkadaslar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi