Bu işi mi yapıyorsunuz yoksa jettanız, golfünüz ve passatınız mı var?Dostlsr elinde döküman şeklinde kodlama listesi olan varmı atıyorum jetta golf passat diye ayrılmış şekilde?
Mrb. Böyle bir site var ama... İşinize yarar belki.Dostlsr elinde döküman şeklinde kodlama listesi olan varmı atıyorum jetta golf passat diye ayrılmış şekilde?
Hocam yemek yerken bile elimizi ağzımıza götürmemiz gerekiyor; öyle armut piş, ağzıma düş olmuyor maalesef.Yeni.başladım bu işe dostlar ondan istedim bazı kanallarda istenilen olmuyor farklılık gösteriyor daha tecrübeli olan arkadaşlardan yardım mantığında istedim açıkcası
siz de hangi araç var ?Dostlsr elinde döküman şeklinde kodlama listesi olan varmı atıyorum jetta golf passat diye ayrılmış şekilde?
Çoğunu yapıyorsanız listelere ihtiyacınız yoktur. Ne var ne yok alayım tarzında bir başlık olunca insan farklı düşünüyor.@frknyldrm sağa sola saldırdığım yok bu işe yeni başladım evet ama çevremdeki insanlara da yardım etmek istiyorum ne alakası var saldırmayla felan xaten yapıyorum çoğunu bana atıyorum video oynatma felan gerek