Bir hayalet daha 👻

Tanju1616

Üye
İsim
Tanju
Merhaba arkadaşlar , bugünde bir retrofiti tamamlamış olduk. Navi destekli hayalet bize hayırlı olsun. Sanki başka araba kullanıyorum.:)

791 ekranı  Beylikdüzü Adt servisten temin ettim. 4750

çerçeve Çin’de 400

kodlama montaj  500 Bursa bff Garage

km sayacını ileri alma 250( Avvagcom).

sırada high logo kamera var şuan tampon kamera kullanıyorum fakat yağmurda çok kötü oluyor. Uyguna yapan yer olursa forumdan arkadaşlara yaptırabilirim  

00FA6A97-46C5-4F1A-BD86-98B73E72BBDB.jpeg

AB70610D-CEA7-49F3-B439-0A5CD9F7798C.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güle güle kullanın, çok güzel bir eklenti. 

İyi Günlerde kullan, dikkatimi bisey cekti .. hız göstergesi içerisinde eco yazıyor. Benim göstergede araba resmi var kadran yazılımı ile ilgili sanırım  

@forjust1day teşekkür ederim hocam 🙏benimde dikkatimi çekti  eko yazısı ama 1 saat anca kullanabildim. Yazılımla ilgili olabilir .

Çok güzel olmus...

Güle güle kullanın.

Fiyat makul geldi bana 

Tiriger, ön disk balata ve 120 bin bakim paketi ne servisten 4.890 tl fiyat aldım vaz geçip bende mi hayelet yapsam die düşünüyorum şimdi :)

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Gözle görülen en güzel retrofitlerden biri. Bazen bende düşünmüyor değilim. 

Hocam güle güle kullanın. Sizleri böyle gördükçe bende A3 için düşünüyorum. Ama tabi hem maliyet hemde nerede yaptırılır şeklinde soru işaretlerim var. Ancak kesinlikle başka bir araba kullanıyor hissiyatınıza katılıyorum.

@ycetin teşekkür ederim A3 için maliyetliymiş. Sürekli göz teması kurduğun yer değişince farklı bir araç kullanıyorum hissi uyandırdı

Geri
Üst Alt