Selamlar,
Herkes iyidir umarım. Aracımın boya korumasını kendim yapmayı planlıyorum ürün ve basamaklarla ilgili tecrübeli arkadaşların görüşüne ihtiyacım var.. Yaklaşık 1 yıl önce aracıma uygulama yaptırmıştım. Mevcut koruma tavan ve kaputta boncuklanma azalmaya başladı..
Ürünler için tavsiyeniz var ise sevinirim;
İyi forumlar,
Planladığım ürünler ve uygulama şu şekilde;
* Autofinesse citrus power pre wash = Durulama
* Auto glym Magma ( Demir tozu temizliği) = Durulama (Autofinesse iron out magma gibi masum mudur bilemedim)
* AUTO FİNESSE GLİDE KİL KAYDIRICI SPREY 500 ML / Valet pro turuncu kil
* çift kova yıkama ( Meguiars Ultimate wash & wax)
*Gyeon Prep ile uygulama öncesi hazırlama
* Auto Glym SRP ya da bulabilirsem Rejuvenate Auto Finesse ile wax öncesi hazırlama
*Wax a karar veremedim =( Soft 99 Fusso / Authentic / Meguiars Gold Class... tam netleşmedi..
Diğer bi senaryo;
- Citrus Pre wash Autofinesse
-Ultimate wash & wax yıkama
-Iron out (Autofinesse ya da magma)
- Meguiars Hybrid Clay kit
-SRP ya da Rejuvenate Auto Finesse
- Wax
Herkes iyidir umarım. Aracımın boya korumasını kendim yapmayı planlıyorum ürün ve basamaklarla ilgili tecrübeli arkadaşların görüşüne ihtiyacım var.. Yaklaşık 1 yıl önce aracıma uygulama yaptırmıştım. Mevcut koruma tavan ve kaputta boncuklanma azalmaya başladı..
Ürünler için tavsiyeniz var ise sevinirim;
İyi forumlar,
Planladığım ürünler ve uygulama şu şekilde;
* Autofinesse citrus power pre wash = Durulama
* Auto glym Magma ( Demir tozu temizliği) = Durulama (Autofinesse iron out magma gibi masum mudur bilemedim)
* AUTO FİNESSE GLİDE KİL KAYDIRICI SPREY 500 ML / Valet pro turuncu kil
* çift kova yıkama ( Meguiars Ultimate wash & wax)
*Gyeon Prep ile uygulama öncesi hazırlama
* Auto Glym SRP ya da bulabilirsem Rejuvenate Auto Finesse ile wax öncesi hazırlama
*Wax a karar veremedim =( Soft 99 Fusso / Authentic / Meguiars Gold Class... tam netleşmedi..
Diğer bi senaryo;
- Citrus Pre wash Autofinesse
-Iron out (Autofinesse ya da magma)
- Meguiars Hybrid Clay kit
-SRP ya da Rejuvenate Auto Finesse
- Wax
Moderatör tarafında düzenlendi: