Golf 7.5 midline aracı doldurma

Mehmtcvdr

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Arkadaşlar hepinize merhaba aranızda yeniyim golf 7.5 midline alma gibi bi düşüncem var fakat ön farları J led far yaptırmak istiyorum bunu yapmam için neler almam lazım far dışında bilgisi olan yazabilir mi acaba ? 

Ve ortalama fiyat ne olur  ? 

teşekkürler şimdiden 

Hos geldiniz

Far tak calistir sistem baska birseye ihtiyaç yok

Grup sponsoru [mention]SEMTuning [/mention] [mention]metinkar [/mention] ustad fiyat bilgisi verebilir

Merhabalar,

Bende de 2019 Midline Plus aracımla aranıza katılmış bulunuyorum.

Aracıma uygulamak istediğim fakat uyum sağlayıp sağlayamayacağı veya desteklemeyeceğinden emin olamadığım bazı özellikler. Bu ürünler ile ilgili forumlarda pek çok yazıyı okuma fırsatım oldu ama halen teknik olarak soket uyumlarını, ek beyin destekleri gibi gereksinimlerin eşleşme durumlarına dair aydınlatıcı bilgilere erişemedim. Bunlar ile ilgili kaynak paylaşmanız neticesinde muhakkak okuyabilirim.

Bilen veya boş paketten üst pakete kadar maliyetli olsa da kendi dönüşümünü gerçekleştirmiş arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirlerse çok minnettar olurum.

• Direksiyon Isıtma
  • Çift J Far
  • Katlanır Aynalar
  • Gizli Özellikler Açma.

Son düzenleme:
Hosgeldınız öncelikle
Dıreksıyon ıstma için sargı değişimi
Katlanır ayna ıcın kapı modülü degsımı
Far tak çalıştır sekınde
Yanılıyorsam arkadaşlar duzeltır zaten

Hosgeldınız öncelikle
Dıreksıyon ıstma için sargı değişimi
Katlanır ayna ıcın kapı modülü degsımı
Far tak çalıştır sekınde
Yanılıyorsam arkadaşlar duzeltır zaten
Hoş buldum Oktay bey,

Tak-Çalıştır dediğiniz ne demek oluyor tam olarak yani herhangi bir ekstra modül,ünite veya beyin gerekmeyecek midir?

@forzaGilles arkadaşımız şu şekilde bir alışveriş listesi paylaşmış.

Çift J Led
(2 adet) 7P5941572A Led güç modülü
(2 adet) 8V0907399D
3Q0907338C (afs kontrol ünitesi)
8W0972420A (afs kontrol ünitesi soketi)
N10708601 (vida seti)

Hocam Taiwan üretimi olanlar evet araca tak ve çalıştır seklinde ama orjınal olan farlar icin parça değişimi şart sizin araç için

Geri