Kusursuzfırtına
Yeni Üye
[SIZE=12 px]Herkese iyi günler..öncelikle formun bilgi paylaşımında verdiği yararlı bilgilerden dolayı emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum..[/SIZE]
Aracım golf TDI 1.6 comfortline manuel 2016 Ocak ayında aldım..
Soruma gelirsek ;
1- Yokuş yukarı kalkarken ( auto hold fonksiyonu devamlı açık halde)
-Debriyaja basıyorum ve vitesi 1 e atıyorum
-Debriyajı hafifçe kaldırırken( henüz gaza basmadan) auto hold ışığı sönüyor ve araç geriye kayıyor( bazı durumlarda çok dik bir rampada örneğin gaza basıncaya - araç haraket edinceye kadar auto hold fonksiyonu devrede)
Volkswagen tanıtımında gaza basıncaya yani araç haraket edinceye kadar auto hold fonksiyonu devrededir diyor..
Acaba auto hold fonksiyonunun devreye girmesi için frene sert basmamızın bir etkisi var mı? ( az basarsak debriyajdan hafifçe kaldırken bile bırakma durumu yaratabilir gibi)
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Aracım golf TDI 1.6 comfortline manuel 2016 Ocak ayında aldım..
Soruma gelirsek ;
1- Yokuş yukarı kalkarken ( auto hold fonksiyonu devamlı açık halde)
-Debriyaja basıyorum ve vitesi 1 e atıyorum
-Debriyajı hafifçe kaldırırken( henüz gaza basmadan) auto hold ışığı sönüyor ve araç geriye kayıyor( bazı durumlarda çok dik bir rampada örneğin gaza basıncaya - araç haraket edinceye kadar auto hold fonksiyonu devrede)
Volkswagen tanıtımında gaza basıncaya yani araç haraket edinceye kadar auto hold fonksiyonu devrededir diyor..
Acaba auto hold fonksiyonunun devreye girmesi için frene sert basmamızın bir etkisi var mı? ( az basarsak debriyajdan hafifçe kaldırken bile bırakma durumu yaratabilir gibi)
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: