Premonition
Yeni Üye
- İsim
- Emre
Golf 7 2015 model 1.4 94170kmde satın aldım 98899 da şuan hastanede çalışmaktayım birgün kapalı otoparktan çıktım dışarısı -21 derece yavaş yavaş gidiyorum araçla aracıma çok iyi bakarım. Aracimi ilk calistirdigimda sicak havalarda 30sn soguk havalarda 1 dk calistiririm hareket etmem yaglasin diye soğuk havalardada düşük rolantide sürerim arabayı araba 70dereceye cikana kadar sonra öğün kapalı otoparktan çıktım ilerledim arkamdan megane 4 geldi arkamdan selektör yapıyor Yavasta degilim hızım 60 dedim golfu geçmek haa dedim Bastim gaza motor sıcaklığım başladığımda 70di. Çokta zorlamadim (4uncu viteste 4,2devri gördü) yani amacım adamla yarışmak değil 100km hızı gördüm sağ seritteydim baktim daha hız yaparsam kaza yaparım saldim sonra yolda devam ederken sarı motor ışığı yanıp sönüyor epc yazmıyor sadece sarı ışık yanıp söndü isiklarda durdum biraz sonra söndü motordan ekstra ses gelmiyordu. Hemen motor ustasını aradim dedi sonduyse eğer silmiştir dedi goremeyiz bir daha yanarsa getir dedi yanarken bugünde az dedim arabayı agresif kullanıyim isiklara yaklaştım durdum gine yanip sondugunu gördüm ama bu sefer sonmesi daha kısa sürdü hemen söndü opete gittim petrol aldım. Çalıştırdım yanmıyor ama start stop hatası veriyor. Önceki sorundada aynısı oldu sonra tekrar stop edince oda gidiyor.