Herkese merhaba öncelikle.
İş yerimizde kullanmak üzere bir ticari araç arayışına girdiğim için aracımı satmaya karar verdim.
Malum piyasalar daha açılmadı ve işlerimi rayına koymak için aracımı bir an önce satmak istiyorum.
Golf 8 de sanırım önümüzdeki hafta bayiilerdeki yerini alacak ve fiyatlarda eminimki belirleyici olacak.
Aracımdaki belli başlı donanımları yazıyorum. Fiyat konusunda ilanlara baktım ama biraz kararsız kaldım. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
2017 Model
1.4 TSİ 125 Beygir
Koltuk Isıtma
Koltuk Masaj
Adaptif Hız Sabitleyici ( ACC )
Kör Nokta Asistanı
Pla 3.0 ( Otomatik Park Asistanı )
Şerit Takip Asistanı ( Lane Assist )
Sürüş Modları
Tabela Okuma
Uzun Far Asistanı
Discover Pro Mib 2.5
App Connect
Teypten Video İzleme
Geri Görüş Kamerası
Active Display İnfo ( Harita Destekli Navigasyon )
360 Derece Park Sensörleri
RLine Direksiyon
Panoromik Camtavan
Çift J Far
Kayar Stop
19” R Jant
Llumar cam filmi ve farlarda,stoplarda,kapı eşiklerinde, kapı açma yerlerinde Stek Dynoshield şeffaf kaplama mevcut.
Bunlarla beraber 60.000 Km. de iken kavrama değişti yaklaşık 7000 ₺ masraf ile. Bütün bakımları serviste yapıldı. Çokşükür herhangi bir hatası boyası hasarkaydı yok. Bu kış garajdan çıkmadı yazlık lastiğim olmadığı için.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 35834
İş yerimizde kullanmak üzere bir ticari araç arayışına girdiğim için aracımı satmaya karar verdim.
Malum piyasalar daha açılmadı ve işlerimi rayına koymak için aracımı bir an önce satmak istiyorum.
Golf 8 de sanırım önümüzdeki hafta bayiilerdeki yerini alacak ve fiyatlarda eminimki belirleyici olacak.
Aracımdaki belli başlı donanımları yazıyorum. Fiyat konusunda ilanlara baktım ama biraz kararsız kaldım. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
2017 Model
1.4 TSİ 125 Beygir
Koltuk Isıtma
Koltuk Masaj
Adaptif Hız Sabitleyici ( ACC )
Kör Nokta Asistanı
Pla 3.0 ( Otomatik Park Asistanı )
Şerit Takip Asistanı ( Lane Assist )
Sürüş Modları
Tabela Okuma
Uzun Far Asistanı
Discover Pro Mib 2.5
App Connect
Teypten Video İzleme
Geri Görüş Kamerası
Active Display İnfo ( Harita Destekli Navigasyon )
360 Derece Park Sensörleri
RLine Direksiyon
Panoromik Camtavan
Çift J Far
Kayar Stop
19” R Jant
Llumar cam filmi ve farlarda,stoplarda,kapı eşiklerinde, kapı açma yerlerinde Stek Dynoshield şeffaf kaplama mevcut.
Bunlarla beraber 60.000 Km. de iken kavrama değişti yaklaşık 7000 ₺ masraf ile. Bütün bakımları serviste yapıldı. Çokşükür herhangi bir hatası boyası hasarkaydı yok. Bu kış garajdan çıkmadı yazlık lastiğim olmadığı için.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 35834
Moderatör tarafında düzenlendi: