ahmetgolf75
Yeni Üye
- İsim
- ahmet
tanışsak mı acabaMerhabalar,
Aracımı sıfır aldım. aldığım zaman hareli çizikler vardı. pasta cila boya koruma yapıldı. 2 hafta sonra yıkadıktan sonra aynı hale geldi. Bu renkte araç kullanan var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum arkadaşlar.
/monthly_2021_03/06AAH694.thumb.jpg.f55fe9f3f5439a1de47e0a40675bcfb8.jpg
Sizin aracınızı görmek isterim. Ben de Ankara’da yaşıyorum. Pasta ciladan sonra bir kez yıkadım ve inanılmaz çizikler oldu.Aynı renk bende mevcut. kesinlikle yanlış işlem sonucu oluşmuş. Aracın orası çizilmesi için kamyonet-otobüs çizmesi lazım. Bu gözüken tamamen Bilinçsizce pasta makinasını sonuna kadar bastırıp cila katmanında oluşan hasar.
not : Geri düzeltilmesi çok zor. Cila kalmışsa eğer aracın boyasının üstündeki ciladan çok ince bir pasta yapılmalı ama kesinlikle aynı yere götürmeyin ve orayı şikayet edin detaylı resimler çekerek. (Değer kaybı davası)
Bu foto hologram. Ama çizikler de mevcuttu. İkinci kez işlem yaptılar ve geçti. Sonra bir kez yıkadım ve çizikler oldu yine. Yorumları okuyorum.@ahmetgolf75 hologram hocam bu. Aynı yere değil gidin bir kaç detailing firmasına sorun.
Siz nerede yaptırdınız bu işlemi?
Israrla aynı şeyleri yazıyoruz bu arada bence okumuyorsunuz yorumlarımızı.
Sert cila varsa cila çizilmiştir. Bir de sıfır araca neden pasta cila yapılır onu da anlamıyorum. Polisaj makinesi değdi mi boyaya, artık kurtuluşu yok Pasta,cila, koruma, korumanın cilası, cilanın koruması..Merhabalar,
Aracımı sıfır aldım. aldığım zaman hareli çizikler vardı. pasta cila boya koruma yapıldı. 2 hafta sonra yıkadıktan sonra aynı hale geldi. Bu renkte araç kullanan var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum arkadaşlar.
Ekli dosyayı görüntüle 43939