Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şans eseri tırdan iner inmez yakaladığım 3 Golf 8'i sizler için fotoğrafladım. İncelediğim esnada araçların açılış işlemleri yeni yapılıyordu, st'lerin bile araçların varlığından haberleri yoktu sonrasında bi an gören herkes aracın başına toplanmaya başladı yan showroom'dakiler dahil.
kaput olayı bi şekilde çözülür gibi geliyor hala ümitliydim de artık ben de pek umursamamaya başladım.
renklere göre satış sayıları yine kaldığı yerden devam edecek gibi duruyor. beyaz rline bi albenili göründü. kapı kolu ambiyans şahane olmuş. jantlara mk7 7.5'ta çok alışmıştım, hepsi hoş geliyordu. mk8'de jantlara alışmak zaman alacak gibi, hepsi benziyor birbirine anahtar da çok güzel olmuş. iç trimlerdeki piano black çiziği can sıkıntımızı anahtarlarda da yaşamamızı sağladığın için tşk vw
Elinize sağlık hocam, harika çekimler. VW Türkiye'nin elinde böyle detaylı çekimler yoktur henüz
8 sene boyunca Golf'ü zirvede tutmuş bir 7-7.5 tasarımından sonra 8'in bu tasarım göze farklı geliyor haliyle. Yandan bakıldığında çok fazla çizgi var ve çizgiler / hatlar çok belirgin. Yumuşak geçişli kavisli tasarımdan köşeli keskin ve çizgisi bol tasarıma bir geçiş oldu. Göz alışması gerektiriyor.
PSA grubu yeni araçlarında hem önceki seriler ile devamlılık hem de güncel ve evrensel bir tasarım dili anlamında başarılı bir çizgi tutturmuşken, VW bir şey "denemiş" gibi duruyor.
Golf 8'in daha evvel gördüğüm uçuk bazı renkleri bu tasarım diliyle çok uyumlu. Ama temel renkler olan siyah ve beyazda eğreti durmuş. Beyaz yine kontrasttan kurtarıyor ama siyah ve yakın koyu tonlar bu kasaya hiç yakışmayacak, belli oldu.
@vsoner Araç ne olursa olsun aşağı yukarı aynı fiyata eski kasası yerine her zaman tercihim yenisi olacaktır.
Fakat sizin de bahsettiğiniz gibi iç mekanı ciddi anlamda eksik kalmış.
R-Line paketin dış tasarımı ciddi anlamda hoşuma gitti gerçek hali fotoğraflardan çok daha iyi
Ama iç tasarımı dışına göre vasat kalmış diyebiliriz. Ekranların grafikleri oyuncak gibi, Orta ekran konsol ile uyum içerisinde durmuyor. Konsolun alt çizgisi havalandırmaların olduğu kısmı güzel ama üst kısmından çok daha iyi bir şey çıkarabilirlerdi diye düşünüyorum.