üstad,mk7 çift u için parça kodu bilginiz var mı?Doğuş benim araç için şasi'den çıkmadığını söyledi.Desteğiniz olabilir mi?@GodThread söylediği gibi,
Şöyle ki aracınızda Highline araçta standart bir şekilde gelen tek J far var. Araç alırken OPSİYON olarak çift J far siparişi edilebilir.
Sizin gördükleriniz Çift J opsiyonlu araçlardır ya da Çin üretimi Replika çift J farlardır.
Tek J verilip kesinlikle replika çift J alınmaz (Bence). Sizin ucuz yollu bir alternatifiniz yok. Belki çıkma çift J (Orjinal) bulabilirseniz işinize yarar.
İlgili bilgiler burada..üstad,mk7 çift u için parça kodu bilginiz var mı?Doğuş benim araç için şasi'den çıkmadığını söyledi.Desteğiniz olabilir mi?
Doğuş orjinal olarak satıyor,instagramdan da bu etiketi takip ediyorum.insanlar gayet memnunArkadaşlar osram üretimi çift j farlar nasıl
Çift u ledli far için şasiden sorgulama yapınca çıkmamasının nedeni; çift u ledlerin R modeline has olması ya da aracınızın mevcut altyapı (sensör beyin vs.) farklı ya da uygun olmamasından dolayı olmuş olabilir.üstad,mk7 çift u için parça kodu bilginiz var mı?Doğuş benim araç için şasi'den çıkmadığını söyledi.Desteğiniz olabilir mi?