Dostlar herkese merhaba. Golf 7 Comfortline aracıma ilk başta orj. sadıklığı huyumdan dolayı biraz çekimser davransam da gerek grup içi gerek yabancı kaynaklardan yaptığım araştırma sonucunda kararımı verdim ve U-Led(replika) taktırmak istiyorum. Grup içinde farklı kişilerin birçok yorumunu ve deneyimi okudum. Kimisi çizgi probleminden bahsetmiş, kimisi xenon önermiş kimisi led, kimi aydınlatmanın yetersizliğinden bahsetmiş. Aliexpressten alıp, bulduğum montaj videolarının yardımıyla montajını ben yapmayı düşünüyordum. Fakat kurlar ve gümrük sorunu ve farların kalite kalite değişmesinden dolayı biraz tırstım ve işi ehline bırakmak istedim.
Adana'da yaşıyorum. Bu işi iyi yapabilen Adana içinde birisi var mı? Yoksa istanbul veya Ankara'dan birisi ile mi görüşmeliyim? Eğer bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim. Gerek Adana da gerek diğer illerde...
Adana'da yaşıyorum. Bu işi iyi yapabilen Adana içinde birisi var mı? Yoksa istanbul veya Ankara'dan birisi ile mi görüşmeliyim? Eğer bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim. Gerek Adana da gerek diğer illerde...