Teşekkürler arkadaşlar. Bugün iki lastikçiye gittim yüzeysel incelediler. YAni lastiği sökmeye bile gerek duymadan. Birşey olmaz orası jant koruma bölgesi dediler. Ama 60 bin km oldu. Değiştirebilirim. 4 mevsim lastik bunlar zaten. Yaz lastiğine geçerim arabayı satmazsam
Tam da tahmin ettiğim gibi.. görünen kısım lastiğin sert kısmıdır. Bu sebeple değişime gerek yoktur. Ancak yapılan km ve ömür açısından değişim iyi olacaktır.@audis8 geçmiş olsun.
Resimden pek anlaşılmıyor. Lastikçiye kontrol ettirin.
Bahsettiğiniz kısım lastiğin sert kısımları.
Lastik yanağında olsa değiştirmek gerekir. En iyisi Lastikçiye danışmak.
Evet aynı sizin dediğiniz gibi söyledi 2 lastik satan bayiide.Tam da tahmin ettiğim gibi.. görünen kısım lastiğin sert kısmıdır. Bu sebeple değişime gerek yoktur. Ancak yapılan km ve ömür açısından değişim iyi olacaktır.
bunu söylediğiniz iyi oldu. dikkatli bakılmazsa anlaşılmıyor zaten.Bu tip bişey için jantı boyatmaya değmez bence. Sonuçta komple boyuyorlar ve orjinal boyası gibi olmuyor malesef. Autoking te mesela sakın boyatmayın benim jantımı bambaşka bir renk yaptılar :/ itiraz ettim ikinci seferde biraz daha yakın bir renk yapıp bu kadar oluyor demişlerdi