coreysekiz
Yeni Üye
- İsim
- Ali Fuat
Hocam hem USB bellek hem ışık olur mu bilmiyorum fakat aydınlatmak adına Amazon da ışıklandırmak adına böyle bir ürün mevcutYeni konu acmayalim. burdan yuruyeyim.
Malum usb bellek takilan kisim kapakli guzel bir Alana sahip.. O alani loş bir isiklandirma dusunuyorum. Fakat konsol sokme takma ( orjinallik ve sökme takmada huylaniyorum) islerine pek sicak bakamiyorum. O alani aydinlatma icin usb bellek dusundum. hem mp3 vs yuklenir hemde aydinlatma saglar..
Fakat hem veri saklayabilen hem isigi olan bir urun bulamadim. Elektronik bilgisi olan var ise usb ye ek bir yerden isik -led eklenemez mi?
Hemen olmaz demeyin. Güzel fikir bence
İsikli olani var. bellekli olani yok. Bi tane buldum aslinda.. boyu uzun. Kapak kapanmayabilir.Hocam hem USB bellek hem ışık olur mu bilmiyorum fakat aydınlatmak adına Amazon da ışıklandırmak adına böyle bir ürün mevcut
Araba USB Aydınlatma LED, Mini Kablosuz Araba USB Aydınlatması, Araba İç Mekan Işıkları Atmosfer, USB Işık Evrensel LED Işık (7 renk) https://www.amazon.de/dp/B07SWXG8XK/ref=cm_sw_r_cp_api_i_MCHWGVEP6132AP82MYNW
/monthly_2021_03/6EA270D3-16B4-4F33-B1B4-4E04898C10B1.thumb.jpeg.0973ba060611491a128d59e58d50a0ce.jpeg