Ben Comfortline 'ıma Vogtland yayla birlikte 18 Durban taktım. 3 seneyi geçti maşallah hiç bir sorun yok çok memnun kaldım.
Yakıt artışını göze batacak düzeyde pek hissetmedim. (sabah iş trafiği, akşam iş trafiği ortalamam 8lt) onun dışında şehir içi 6-7lt oluyor. Zaten bu rakamların altına indiğini hiç görmemiştim.
Yayla birlikte yere yaklaştığı için daha bir güven hissi veriyor, yol tutuşu konusunda.
Tümsekler, çukurlar vs. normal bir aracı nasıl kullanırsam aynını yapıyorum. Ekstra özen göstermeye gerek kalacak derecede sert veya yere yakın değil.
Amortisör 'ü biraz daha hisli oluyor ama kesinlikle tangır tungur değil. (Vogtland kesinlikle önerebilirim) Ömür boyu garanti veriyorlar.
18'e geçersen kesinlikle 16 / 15 jantını satma. 18 de taban genişlediği için, kışın en iyi kış lastiğini de alsan yol tutuşu diğerleri gibi olmaz. (5 katı fiyat farkını hesaba katmıyorum bile)
Dış görünüş 'e gelirsek. Zaten tartışmasız. Durban ve "scirocco 'nun jantı neydi hatırlayamadım" MK7 ye çok yakışıyor. Bunu 3. tekil şahıslardan "jant güzelmiş" , "arabaya yakışmış" , "arabanın havası değişmiş" gibi çok duyarsın.