MertHaktan
Üye
Herkese merhabalar,
Konu başlığındanda anlayacağınız üzere değerli hocalarım bu konu isyan içerir.
Son 1 aydır malum sarı sitede ve araç fiyatları ile ilgili gözlem yapıyorum kendi aracımı satayım üstüne biraz ekleyip donanımlı daha düşük km bir araç alayım diye.
Ne yazıkki fırsatçılar, galericiler , çizikten dolayı komple arabası boyalı olanlar ve en en önemlisi ekonomik durumun belirsizliğinden dolayı araç fiyatları ya çok faiş yada araba yok gelin birlikte yaptığım search değerlendirelim
1.4 Motor seçeneği golf 7-7.5
Şanzuman : -
En az yıl 2016 -2020
En çok 80.000
Dış donanım sunroof
Gelen en ucuz fiyat
187 bin ( ağır hasarlı)
217 bin ( hasarlı)
230 dan başlıyor hasarsızları
(İstanbul tümü toplam 128 ilan)
Şimdi size soruyorum bu piyasa ne olucak artık yeni araba hayalmi olucak kısaca emeklerimizin karşılığı konforlu bir araca sahip olmak zenginlikmi oldu artık bu durumu gerçekten kabullenemiyorum. Şimdi belki içinden geçiren olabilir 20 fazla ver bütçen yoksa araba alma hayır param bütçemde var fakat
A)100 bin olan araca B ) 150 bin vermek
mantıksız olucağından bekliyorum.
Değerli Görüşleriniz nelerdir nisan a doğru piyasa nasıl ilerler ?
Konu başlığındanda anlayacağınız üzere değerli hocalarım bu konu isyan içerir.
Son 1 aydır malum sarı sitede ve araç fiyatları ile ilgili gözlem yapıyorum kendi aracımı satayım üstüne biraz ekleyip donanımlı daha düşük km bir araç alayım diye.
Ne yazıkki fırsatçılar, galericiler , çizikten dolayı komple arabası boyalı olanlar ve en en önemlisi ekonomik durumun belirsizliğinden dolayı araç fiyatları ya çok faiş yada araba yok gelin birlikte yaptığım search değerlendirelim
1.4 Motor seçeneği golf 7-7.5
Şanzuman : -
En az yıl 2016 -2020
En çok 80.000
Dış donanım sunroof
Gelen en ucuz fiyat
187 bin ( ağır hasarlı)
217 bin ( hasarlı)
230 dan başlıyor hasarsızları
(İstanbul tümü toplam 128 ilan)
Şimdi size soruyorum bu piyasa ne olucak artık yeni araba hayalmi olucak kısaca emeklerimizin karşılığı konforlu bir araca sahip olmak zenginlikmi oldu artık bu durumu gerçekten kabullenemiyorum. Şimdi belki içinden geçiren olabilir 20 fazla ver bütçen yoksa araba alma hayır param bütçemde var fakat
A)100 bin olan araca B ) 150 bin vermek
mantıksız olucağından bekliyorum.
Değerli Görüşleriniz nelerdir nisan a doğru piyasa nasıl ilerler ?
Moderatör tarafında düzenlendi: