bartucebe74
Yeni Üye
- İsim
- Bartu
teşekkür ederim hocam ilk zamanlar turuncu olanı çok seviyordum, uzun süre kullandım. sonra beyazı takınca o da hoş gelmeye başladı gözüme birer tane alıp değişikli takmak gerek sanırım@mustafacagri her ikiside gerçekten güzel duruyor. Güle güle kullanmanız dileğiyle.
hocam normalde yanmıyor. ama bir kere 5-6 saatlik uzun yolda varmama az mesafe kala arıza ışığı yanmıştı. kontağı kapat aç yapınca o da söndü. bir daha da yanmadı. gerçi bir süre sonrasında da ledin ömrü açısından vagcom ile gündüz farlarımı led olarak kodlamıştım. bu da etkilyordu ömrünü. link olarak kapanmış olabilir aldığım ilanlar ama ijdm mağazasına bir bakın derim,oradan almıştım. turuncu olan led daha büyük modeldi, beyaz olan ufak modeldi. fotolar şu şekilde :@mustafacagri Hocam arıza lambası yaktı mı ? Amerikan parklarla turuncu daha uyumlu olur sanırım birde ürünün linki var mı ?
Tabi bu şekilde direk turuncu ampül takmak da çözüm. Arıza ışığı yakmayacaktır. Hatta parlaklık anlamında daha verimli bile olabilir lede göre. Gündüz farında kendi kullandığım turuncu olan led, halojen ile aynı parlaklıkta yanıyor. Ama yandan bakınca halojen daha parlak gibi görünüp net yansıyordu yana doğru da.@mustafacagriHocam sadece led mi takılıyor yoksa halojen pw24w turuncu ampülü taksak uyar mı şu ampüllerden bunlarda arıza yakar mı
https://urun.n11.com/ampul/premium-12v-gunduz-surus-ampulu-turuncu-pw24w-P447519572