Golf 7 1.4 TSİ a castrol magnetec 5w40 kullanılır mı

Premonition

Yeni Üye
İsim
Emre
Golf 7 1.4 TSİ a castrol magnetec 5w40 kullanılır mı. 100 bin bakımına liqui moly engine flush plus, man flitre seti (yüzde yüz orjinal kaymazlardan aldım) ustaya dedim 5w 30 koy dedim bu benzin gerek fln dedi. Elinde mercedesin orjinal 5w 30 u vardı. Onu koyayım 40tl fazlaya hangisini koymayı onerirsin dedi gerek yok fln ama aklıma takıldı

Forumda bulunla ilgili konular mevcut aratırsanız detaylı bilgi bulabilirsiniz. Aracınız 5w30 yağ kullanır ayrıca üretici firmanın 504-507 sertifikası olmasına dikkat edin.

forumda konunun olduğunu biliyorum kullandığım yağ wv 502 spesifikasyon a sahip golf 7 kullanım kulavuzu derki benzinli araçlarda en 228 benzin standartı varsa wv 502-505 kullanılabilir. kullanım kulavuzu illa 5w-30-5-40 dememiş. Ama benzin en 228 değilse wv 504 olcak.

motor üzerinde ne yazıyorsa onu kullanmanızı tavsiye ederim sıcak bi ikliminiz olsa ısınıp soğuması açısınında biraz daha  ince kullanabilirsiniz fakat gerek yok

motor üzerinde ne yazıyorsa onu kullanmanızı tavsiye ederim sıcak bi ikliminiz olsa ısınıp soğuması açısınında biraz daha  ince kullanabilirsiniz fakat gerek yok
Ben tam tersini biliyorum. Aksine ince yağ soğuk iklimlerde tercih edilir biliyorum.

Geri
Üst Alt