Merhaba aracıma şerit takip takmak için ön kamera , dikiz aynası ve yagmur sensörü aldım tek eksiğim ön cam kaldı. Ön kameramın parça numarası 5Q0 980 653G buna uygun ön camın parça numarası nedir bilen varsa söyleyebilirmi ?
Almış olduğunuz Kamera ilk nesil. O kameranın cam kodu da farklı. Yukarıda ki konuda belirtilen cam kodu olmaz size. İlk nesil kamera da far sensörü ile kamera yan yana duruyor. Kameranın takıldığı bracket buna göre dizayn edilmiş. Yeni nesillerde (üst konu) önlü arkalı. Çünkü kamera daha geniş. Servisten cam sipariş ederken benim plakamı (35KIP43) verebilirsiniz parça kodunu kontrol edebilmek için. Bende fabrikasyon 5Q0 kamera var.Almış bulundum sorun çıkarırmı takarsam ?
Hocam ben olsam yeni arabaya eski nesil kamera takmazdım ama siz bilirsiniz. Geri dönüşü olmayan bir iş neticede.Almış bulundum sorun çıkarırmı takarsam ?
Evet doğru. 5Q kamerası ve yağmur sensörü ile uyumlu cam takılacak aracınıza.1 - bendeki yagmur sensörlü ön cam cikip servisden yagmur sensörlü ve kamera uyumlu 5g icin yeni cam takilacak dogrumu
Evet doğru. 5Q ile uyumlu cam için almalısınız aynı trimi.2 - eger bende yaparsam bendeki ön ücgene benim de ihtiyacim olacak ama , dogrumu ?
Yaya algılama 5Q modellerinde yok. 3Q modellerinde ise yalnızca 3Q0980653 kodlu ürünlerde var. 654'lerde yok.3 - birde arac takip seti bildigim H10 ( yayalari algilayabilen - düsük versiyonlar yaya algilamiyor bildigim ) olan versiyonunu almam gerekecek degilmi ?
Kamera kablosunu ben burda hazırlayıp yollayabilirim size hocam.Aliexpresten gelmesini beklemeyin@Alii ok,
1 - ücgen trim siyah bende zaten var su an
2 - cam servisde takilacak ( fiyatida 2500 tl civaridir sanirim)
3 - yurt disindan kamera kablo demeti ( part nosunu biliyormusun veya link varmi?)
4 - H10 degil yaya algilamayinindan alicam yurt disindan part nolar bende var.
5 - birde 5g kamera ( recep arkadasidan alamzsam ) fazla pahalida degil galiba bakmisdim biraz
bunlardan baskada birseye montajini yapacak bir ustadan baska birseye ihtiyacim yok sanirim