Herkese Merhaba.
Aracımda far ve yağmur sensörü yok. Kardeşim aracı ilk aldığımız zaman bir vagcom noktasına götürüp coming home / leaving home özelliğini açtırmış. Fakat araçta far sensörü olmadığı için arabayı kilitlemezsem farlar sürekli yanıyor , bu da haliyle akünün canını okuyor , Cominghome özelliğini araç tavan lambasına bağlı olarak yapmışlar. Bu özelliği iptal etmek için izlemem gereken adımlar nelerdir? Kablom ve VCDS programı elimde mevcut.
Coming Home ön kısa farlar , arka stoplar ve plaka ledini aktif ediyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Güncelleme
@Kysr038 hocamın dediği yoldan ilerleyerek özelliği kapatabildim. İleride aynı sorunlar karşılaşan arkadaşlar olursa diye özellikleri bulduğum kanalları yazıyorum. Bu kanallardaki değer "interior light" şeklindeydi , "not active" olarak değer verince cominghome/leavinghome kapanmış oldu. Aracımda Çift U Led ve Highline Led Stop mevcut.
Kanalların hangisi stop hangisi ön far bilmediğim için sırasıyla yazıyorum.
Leuchte LA71- Lichtfunktion G 20
Leuchte RC8- Lichtfunktion G 21
Leuchte HLC10- Lichtfunktion G 23
Leuchte HRA65- Lichtfunktion G 24
Leuchte HA59- Lichtfunktion G 25
Leuchte LC5- Lichtfunktion C 6
Leuchte RB1- Lichtfunktion C 7
Aracımda far ve yağmur sensörü yok. Kardeşim aracı ilk aldığımız zaman bir vagcom noktasına götürüp coming home / leaving home özelliğini açtırmış. Fakat araçta far sensörü olmadığı için arabayı kilitlemezsem farlar sürekli yanıyor , bu da haliyle akünün canını okuyor , Cominghome özelliğini araç tavan lambasına bağlı olarak yapmışlar. Bu özelliği iptal etmek için izlemem gereken adımlar nelerdir? Kablom ve VCDS programı elimde mevcut.
Coming Home ön kısa farlar , arka stoplar ve plaka ledini aktif ediyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Güncelleme
@Kysr038 hocamın dediği yoldan ilerleyerek özelliği kapatabildim. İleride aynı sorunlar karşılaşan arkadaşlar olursa diye özellikleri bulduğum kanalları yazıyorum. Bu kanallardaki değer "interior light" şeklindeydi , "not active" olarak değer verince cominghome/leavinghome kapanmış oldu. Aracımda Çift U Led ve Highline Led Stop mevcut.
Kanalların hangisi stop hangisi ön far bilmediğim için sırasıyla yazıyorum.
Leuchte LA71- Lichtfunktion G 20
Leuchte RC8- Lichtfunktion G 21
Leuchte HLC10- Lichtfunktion G 23
Leuchte HRA65- Lichtfunktion G 24
Leuchte HA59- Lichtfunktion G 25
Leuchte LC5- Lichtfunktion C 6
Leuchte RB1- Lichtfunktion C 7
Moderatör tarafında düzenlendi: