sedobey
Üye
Selam arkadaşlar. çoktandır bu konu ile ilgileniyordum dün bir video izledim ve denedim, APP CONNECT olan her araçta gayet güzel çalışıyor fakat, beta sürüm olduğu için bazı özellikleri çalışmıyor ama yine de tatmin edici. Aracınızda seyahat halinde denemedim ama sanırım çalışıyor. Aman dikkatli olalım seyahat halinde Allah korusun bir kazaya sebebiyet vermeyelim. dolayısıyla herkes kendinden sorumludur.
Programı kurduktan sonra bağış yapmanızı istiyor ama buna değer mi bilemiyorum deneyip göreceğiz. Programın bulunduğu video linkini buraya atıyorum, açıklamalar kısmında programın exe dosyasını da indirebilirsiniz. program bilgisayara bağlanmak suretiyle telefona kuruluyor gayet basit. iyi seyirler.
Programı kurduktan sonra bağış yapmanızı istiyor ama buna değer mi bilemiyorum deneyip göreceğiz. Programın bulunduğu video linkini buraya atıyorum, açıklamalar kısmında programın exe dosyasını da indirebilirsiniz. program bilgisayara bağlanmak suretiyle telefona kuruluyor gayet basit. iyi seyirler.
Moderatör tarafında düzenlendi: