Golf 7 comfortline mı b8 trendline mı?

Serhan5434

Yeni Üye
İsim
Serhan
Herkese hayırlı forumlar bazen gitgeller yaşıyorum sizlerinde bi fikrini almak istedim 14 model golf 1.2tsi dsg comfortline ışık paketli aracımı ailemiz genişlediği ve bagaj ihtiyacı hissettiğimiz  için passata çevirmeyi düşünüyorum ama bütçemizde malum b8 kasada trendline tercih edermisiniz Manuel klima gördüğümden aşağı düşme diyor sizler ne dersiniz şimdiden teşekkürler 

Boşver hocam sen aşşağı düşme manuel klima falan gerek yok 🤔bu arada o direksiyonun sağ alt tarafına bi metal sokup çalıştırıyorsunuz arabayı onun adı neydi 😉

Ben olsam B8 e geçerim, digital klima takılır sonradan. Ayrıca trendline passatta anahtarsız çalıştırma, ön arka park sensörü standart olarak var..

Ben Serhan istanbuldan 37 yaşındayım ticaretle uğraşıyorum 2 kız babasıyım golf 7 emanetçisiyim Galatasaraylıyım 😊

dijital kilima sevmeyen tek benmiyim acaba merak ediyorum bence manuel daha kullanışlı 

hocam foruma hoş geldiniz öncelikle 

iki aracıda kullanmış biri olarak güncel b8 trendline 2018 manuel kullanıyorum

bagaj ihtiyacınız varsa kesinlikle passat benim bagaj derdim yok maceraya atıldım golfü satıp passat aldım mantık evliliyi ama fırsatını bulduğumda satıp golf alacam aşk evliliği  :)

dijital kilima sevmeyen tek benmiyim acaba merak ediyorum bence manuel daha kullanışlı 
Ben de dijital klimayı farkında olmadan autoyu kapatıp manuel kullanıyorum. Biraz alışkanlık biraz da ilk açtığımızda çok güçlü üflüyor ondan..

Ama ihtiyaç duyunca sağ sol ayrı ayarlanabilmesi çok güzel aslında, hatta yeni araçlarda 3 bölgeli var o daha da işe yarar.

Geri
Üst Alt