@Negatiwe Doğru tahmin etmişim saol Ali Abi.
Şaşırmadım türkler ve garip garip şeyler yapıştırma huyları malum. Orjinalinde olmayan birşeyi insan niye yapıştırır hemde 200-300 milyarlık arabasına anlamam. (BMW ve Mercedescilerde çok yapıyor bunu. Bence gülünç bir durum)
ben ve benim yasimdakiler cocukken telden araba yapar raba sürer, cember yapar cember ürer, topac cevirirdik.
(ufak cocuklariniz varsa zaman ayirip onunla beraber telden bir araba yapin , inanin ona alacaginiz en pahali oyuncakdan daha mutlu olacakdir ve onunla beraber zaman gecirdiginiz icin de mutluluk üsütü mtlu olacakdir)
ha bide yaptigimiz tel arabalarin tekerlerine renkli iplikler baglar hizli sürünce nasil renklerin birbirine karisdigini seyreder mutlu olurduk .
bu onun gibi birsey aslinda mutlu olmakdi amac.. aracina birsey yapistiran kamyonunun arkasina minübüsüne yazi yazan yudum insanina kurban olayim ben, hepsi ayri bir dünya... insanlari asla kücümsemeyiniz...
yarariciklari ve yazdiklari n hepsi mutlu olmak icin bence bunda bir gariplik degil mutlu olma amaci var ve buda kötü birsey degil bence, tabii ki bence.
herkesin fikrine saygi duymak lazim ve dogru olan oymus veya tek dogru oymus gibi yansitmamak lazim bence.
indenozya taylan hindisdan cin iran rusya italya portekiz ispanya hatta fransa gibi ülkelerde bundan 20 25 sene öncesinde de dediklerinize benzer seyler vardi biraz arastirirsaniz göreceksiniz, hatta bugün bile hala buna benzer seyler var
insanlarin mutlu olmak icin yaptiklari seyleri kücümsemeyin bencederim acizane.
mutlu olun mutlu kalin saglikli kalin