bulentguzel
Üye
- İsim
- bulentguzel
herkese iyi günler iyi bayramlar arkadaşlar bende 99 model golf comfortline otomatik car 1.6 sr motor .. son 2-3 haftadir olan şey araç 3 bin devire çıkankadar sakin kullanımda normal ama 3 bin devşrden sonra araba motor sesi bağırıyor ve ayağımı gazdan çeksem bile takılı kalıyor gibi devir 3-4 bin devir arasında kalıyor ama araba hızlanamıyor ve 4-5 saniye sonra anidem 2 bin devire düşüp araba salıyor kendini rahatlıyor .. 3 bin devirden sonra devir hemen inmiyor takılı kalıyor ve araba zor gidiyor gibi .. sorun ne olabilir başına böyle biley gelen ,?? bazende arabayı ilk yola çıkışında 3-4 bin devirlere geliyor basıyorum gaza ama araba 60 km geçmiyor 3-5 km böyle sonra yavaşca düzeliyor..
benim tahminlerim
1- manifold yada hortumlardam hava alıyor fazla havadan motor boğuluyor
2- boğaz gelebeği arızalı ve takılı kalıyor açık kalıyor fazla hava yakıtla karışıyor
3- şanzıman problemi var ve araç devir ve motor sesi yükselirken araç hızlanmıyor.. yukardakiler benim tahminlerim .. sizin değerli tecrübe ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler [emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benim tahminlerim
1- manifold yada hortumlardam hava alıyor fazla havadan motor boğuluyor
2- boğaz gelebeği arızalı ve takılı kalıyor açık kalıyor fazla hava yakıtla karışıyor
3- şanzıman problemi var ve araç devir ve motor sesi yükselirken araç hızlanmıyor.. yukardakiler benim tahminlerim .. sizin değerli tecrübe ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler [emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi