Arkadaşlar merhaba hayırlı bayramlar, 2016 dizel dsg aracım var. Son bir aydır yüksek devir sorunu yaşıyorum. İlk çalıştırdığım anlardan bahsetmiyorum biraz kullanınca 1000 devirin üstünde çalışıyor ve nerdeyse her seferinde fan açıyor. Aracı 20 dk 2500 devirde 4. Viteste geziyorum ama fan yine de kapanmıyor. Normal kullanımda da örneğin dışarı çıkıyorum 5 dakika sonra araç 1000 devirde fan açıyor. Biraz daha kullandığımda ekranda hata-start/stop arızası yanıyor ve araç 1000 devirin üstünde çalışıyor ve kalkışta araba bi sendeler gibi oluyor. İlk aklınıza akü gelecektir ama orjinal varta akü aldım 4-5 ay önce. Ölçüm yaptırdığımda ise normal değerde çıkıyor. Yakıt aldığım yeri değiştirdim Opet yerine Shell’den almaya başladım ama yine bişey değişmedi. Bir defa akşam ilk çalıştırdığımda aracın farlarında bi dalgalanma var gibiydi sonra tekrar çalıştırdığjmda düzeldi fakat 1000 devirin üstünde çalışma sorunum hala devam ediyor. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan var mıdır? Veya uzun süreli kullanımda bana ne gibi zararları olur? Bir de aracımda serviste daha önce volant değişmiş araçta boştayken bazen yine titreme yapıyor nadiren, iki yıl geçtiği için garantisi de yok o yüzden fiyatları nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Aracın garantisi bitik ve çoğunlukla dışarıda yapılmış bakımları. Yalnızca 120 bin ağır bakımını serviste yaptırdım devirdaim triger falan. Yağını suyunu kontrol ettiğimde de herhangi bir sorun yok ve start-stop yazısı hariç herhangi bir arıza çıkmıyor ekranda. Biraz uzun oldu fakat derdimi anca bu şekilde anlatabilirdim. Vakit ayırdığınız için teşekkür eder desteklerinizi beklerim. Küçüklerimizin gözlerinden büyüklerimizin ellerinde öper hayırlı ve sağlıklı bayramlar dilerim,
Saygılarımla.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saygılarımla.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi