Golf 7 miplineplus acc hak

Belay

Yeni Üye
İsim
burak
Merhabalar, sitede yeniyim 2015 model midline plus manuel 1.6 dizel aracım var. Aracıma direksiyon üzerinden multimedya kontrolü için tuş takımı ve hız sabitleyici eklemek istiyorum. Daha önce yaptıran ya da bilgisi olan varsa nasıl bir yol izlemeliyim. Bir kaç ustayla görüştüm fakat kol üzerinden hız sabitleyici eklenebildiklerini söyledirler. Birde geri görüş kameralı multimedya önerisi olan varsa o konuda da yardım alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

bence yapilabilir, mevcut gateway (umarim dogru yazmisimdir) desteklemese bile degistirip yapilabiliyor (tabi ekstra maliyet). Bence (tamamen sahsi fikrim belki uzun sureler koldan olan hiz sabitleme kullandigim icin olabilir) koldan ayarlanan hiz sabitleme daha rahat ve kullanisli. Geri gorus kamerasi, bluetooth, carplay ve android auto destekli rcd 330 uniteler vardi hatta yazilim atip film oynattiriyorlar , eskiden diger unitelere gore fiyatlari makuldu onu bir arastirin belki hala uygundur fiyatlari, onun disinda composition colour unitelerede bakabilirsiniz. 

@Forsss çok teşekkür ederim, biraz araştırdım doların yükselmesinden dolayı parça maliyetleri çok yükselmiş bu nedenle şimdilik vazgeçtim :)

Geri
Üst Alt