Ahmet Tokmak
Üye
Evet arkadaşlar ne yazık ki yaklaşık 1 saat önce felan tam evimin önüne gelmişken dönüş sırasında kaza yaptık. Sola dönüş alırken karşıdan gelen motorsikleti geç farkettim ve aracın sağ tarafından çarptı. 2 kişi vardı motorsiklette sağ aynamdan başladılar çarpmaya, aynanın uçtuğunu gördüm sonra hemen durup arkadaşları kontrol ettim fena düştüler ama Allahtan canlarına bir zarar gelmedi birisinde hafif sıyrık vardı sadece. Onlar da ben de şikayetçi olmadık birbirimizden ve olay yerinden ayrıldık. Aracın durumu bu şekilde. Tam da bugün acaba katlanır ayna taktırsam mı diyordum araca. Şimdi normal ayna taktırmaktansa katanır taktırayım bari diyorum ama kapının durumu beni daha çok endişelendiriyor. Göçükler var resimde göründüğü gibi boyalı görünen yerler de motorsikletin boyaları. İrili ufaklı çizikler var. Daha önce bu tip bir hasar başıma gelmedi ne yapılır? Hadi katlanır ayna taktırıyım diyorum aynaya ama kapı felan değişim derlerse çok üzer. Bir de kaskom yok serviste mi yaptırmalıyım? Ne kadar masraf çıkar yaklaşık yardımlarınızı bekliyorum.
Evet arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay aradan sonra onarımımı Kayseri'de yaptırmaya karar verdim. Bu şekilde aracı Urfa'dan Kayseri'ye götürdüm. İnternetten araştırmalarım sonucu. Ramazan Şimşek ustayı (Oktay Şimşek Otomotiv)'i buldum. Kendisi ile yaptığım görüşme neticesinde 2 gün içerisinde aracımı teslim edeceğini söyledi ve gayet memnun kalacağım bir sonuçla teslim etti. Kendisine emeği için tekrar teşekkür ederim. Kayseri ve civarında göçük düzeltme ile ilgili usta arayanlara şiddetle tavsiye ederim gözünüz kapalı aracınızı teslim edebilirsiniz.
Ayrıca sağ aynayı temin etmemde forumdan bana yardımcı olan Yalçın Bey' e de teşekkür ederim.
İşçilik Ücreti: 1200 TL
Ayna: Toplamda 450 TL
Toplam: 1650 TL
Evet arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay aradan sonra onarımımı Kayseri'de yaptırmaya karar verdim. Bu şekilde aracı Urfa'dan Kayseri'ye götürdüm. İnternetten araştırmalarım sonucu. Ramazan Şimşek ustayı (Oktay Şimşek Otomotiv)'i buldum. Kendisi ile yaptığım görüşme neticesinde 2 gün içerisinde aracımı teslim edeceğini söyledi ve gayet memnun kalacağım bir sonuçla teslim etti. Kendisine emeği için tekrar teşekkür ederim. Kayseri ve civarında göçük düzeltme ile ilgili usta arayanlara şiddetle tavsiye ederim gözünüz kapalı aracınızı teslim edebilirsiniz.
Ayrıca sağ aynayı temin etmemde forumdan bana yardımcı olan Yalçın Bey' e de teşekkür ederim.
İşçilik Ücreti: 1200 TL
Ayna: Toplamda 450 TL
Toplam: 1650 TL
Moderatör tarafında düzenlendi: