Golf 8 Life Sağ Ayna

yakupcse

Yeni Üye
İsim
yakup
Merhabalar 

Golf 8 Life araçlarda geri vitese takınca sağ ayna aşağı iniyor mu

Sarı sitede bir ilanda açıklamada yazıyordu dikkatimi çekti 

Benim araçta aşağı inme olmuyor, aktifleştirilmesi gereken gizli bir özellikte olabilir 

artık golf un zirvesinde olan golf 8 de niye bu tarz şeyleri fabrika çıkışı aktif yapmazlar ki anlamıyorum. teknolojinin göbeğini yasıyorlar basit birseyi yapmıyorlar 

var hocam ama özellik yarı otm şeklinde çalışıyor. ayna ayar düğmesinde r butonuna alırsanız geri vitese takıldıgında aşagıya iniyor. sonra kendisi kalkmıyor geri o konumuna almanız lazım

bendeki gizli özellikle açılmış olabilir emin değilim.

aracımda ayna tuşunu R' de bırakıyorum hep. çalışması da şu şekilde. geri vitese takınca aşağıya dönüyor. sonra ileri vites takıp kısa bir süre hareket edince kendisi eski konumuna geliyor. ayna tuşuna hiç ellemiyorum, hep R' de..

bu ayar olayı eskiden beri var zaten.. ayar düğmesi right (R) alınca geri vitese alınca ayna aşağı iniyor..sanırım ileri doğru 30 km hıza çıkınca eski haline geliyor..bunun nedenide aynanın park ederken ileri geri yaptığımızda zırt pırt aşağı yukarı çıkmasını engellemek

Life pakette mevcut evet, geri vitese alınca aynanızı ayarlarsanız her geri viteste oraya inecektir.

@yakupcse Daha çok bilgi var. Akü biterse bagaj nasıl açılırdan tutunda sileceklerin servis konumuna alımına kadar. 

Klima senkron sorunu olduğunda klima yönlendirmelerinin resetlenmesine kadar :) 

Kitapçıkta bulamadığım birşey var, arka kamera aktifken bagaj açılamıyor mu? Geçenlerde aracı geri vitese aldım kamera aktif oldu o sırada eşim dışarıdan bagajı açmak istedi logo kamera moduna geçtiği için açamadı, bu durumda arkadaki kamera açıkken bagajı açamıyoruz. 

Kitapçıkta bulamadığım birşey var, arka kamera aktifken bagaj açılamıyor mu? Geçenlerde aracı geri vitese aldım kamera aktif oldu o sırada eşim dışarıdan bagajı açmak istedi logo kamera moduna geçtiği için açamadı, bu durumda arkadaki kamera açıkken bagajı açamıyoruz.
Buna çözüm buldunuz mu

Geri
Üst Alt