Golf 8 Life Yol Deneyimi

@uranusgrey_golf Sanzuman DSG," Shift by Wire" sadece komutu mekanik degil elektrikle iletiyor sisteme, yani eski vites topuzuyla mekanik assagi yukari yerine dügme ile elektrikli yapiyor ayni isi, sanzuman kodu da DQ200 kuru tip 7 ileri.

Almancasi tam olarak "DSG-Getriebe mit Schaltwippen"

@uranusgrey_golf Sanzuman DSG," Shift by Wire" sadece komutu mekanik degil elektrikle iletiyor sisteme, yani eski vites topuzuyla mekanik assagi yukari yerine dügme ile elektrikli yapiyor ayni isi, sanzuman kodu da DQ200 kuru tip 7 ileri.

Almancasi tam olarak "DSG-Getriebe mit Schaltwippen"
vites topuzu ile de shift by wire olabilir, önemli olan şanzımanla kontrolcu arasında mekanik bağ olup olmaması.

@007  öncelikle tekrar hayırlı olsun. 

Daha önce "efsanenin yolculuğu" video serisinde araya bir yorum yapmıştım..

Eski Golf'leri ve hikayeleri izledikçe, ilk Golf ya da son Golf farketmeksizin, aynı his ve ortak noktaları yaşatabilmesi.. gerçek bir efsane olduğunu gösteriyor. 

Ne kadar da yenilense, ilk tecrübe edilen Golf kendine hayran bırakıyor bana göre. Ayrıca görünen o ki insanlar, orijinal haliyle, şuyu eksik buyu eksik demek yerine, mevcut özelliklerine kısacası olduğu haliyle bağlanabiliyor aracına..

Özetle efsane, efsaneliğine devam ediyor..
Bir önceki aracınızı da uzunca bir süre kullanıp, yine Golf tercih etmeniz ,bana göre en önemlisi  de aynı hissiyatla memnun kalmanız, gerçek bir golf tutkunu olduğunuzun göstergesidir. 

Keyifli sürüşleriniz olsun..

@ogzogz evet, önceden de 2008-2013 arası 5 sene leon kullandım ama golften sonra yine bir golf ancak beni bu kadar memnun ederdi. Aynı zamanda eşime Peugeot 2008 aldık. Daha güçlü bir motor olmasına rağmen eşim golf kullandığında golften çok daha fazla keyif aldığını dile getirdi. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için☺️🙏

Geri
Üst Alt