Usta anladıgım kadarıyla coile hiç bulaşma diyorsunAmacım söylenilen amortisör ve coilover firmasını kötülemek değil ama Türkiye de bu işi yapan hiçbir firmanın standartlara uygun ürün yaptığını düşünmüyorum. Buda malesef hayati bir risk. Firmadan ürünün testlerini ve standartlarının olduğu onaylanmış bir belge istediğinizde ne gibi bir evrak vereceklerini açıkçası merak ediyorum. Bütün firmaların ağzına dolanmış TSE belgeli garantili ver bakalım şu evrağı hangi TSE standardına göre test uygulanmış görelim. Bu işler şöyledir çinden alınır üzeri kazınır firma logosu ve gerekli yazılar yazılır boyanır sonra TSE garantili sür piyasaya.
Tavsiyem kabul görmüş ve tecrübe edilmiş yaylardan alıp kullanmanız.
İkinci el baktım ama bulamadım biraz daha araştırayım...hayırlı olsun fr yay tavsiye edrim bir hafta oldu taktıralı memnunum..coil yaptıracaksanız maslak elvan usta (maslak amortisör)yardımcı olurum
hayırlı olsun jantlar süper bence ama coliver falan heveslenmeyin bence aracımda başaran coliver takılı yaylar cart curt ses yapıp duruyor kaldırıyorum aracı yaylar yumuşuyor araç dalgalanıyor suratlı gidince , indiriyorum küt küt vuruyor bir türlü ayar tutmadı hiç memnun değilim yay çerpiyor gibi ses çıkartıyor çok fazla direksiyonu kırınca şahsi fikrim orijinal amortisörlerine yine orijinal spor yay takmanız ..Merhaba arkadaşlar 18 janta geçiş yaptım coil veya spor yay var sırada
coilde başaran düşünüyorum siz ne dersiniz
R tamponda yakında yüklenecek işallah şu pandemi yasakları bitince bakıcaz artık
Ekli dosyayı görüntüle 47368
Ekli dosyayı görüntüle 47369
Ekli dosyayı görüntüle 47370